Волинського рятувальника нагородили «Золотим мікрофоном»

Волинського рятувальника нагородили «Золотим мікрофоном»
Волинський рятувальник Роман Багнюк з Покровського ярмарку привіз «Золотий мікрофон».

Про це інформують у прес-службі ДСНС України у Волинській області.

Уже 10 років поспіль спеціалісти ДСНС беруть участь у Покровському ярмарку у Запоріжжі. Саме тут у рамках акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти» працівники ДСНС побудували своє «Місто рятувальників».

Під час заходу на сцені міста рятувальників розвернулося справжнє яскраве дійство. До Запоріжжя завітали співробітники ДСНС з інших областей України. Мешканці зібралися біля сценічного майданчику, адже подивитися дійсно було на що. Свої пісні та неймовірно веселий настрій всім подарували представники Волинської, Чернігівської, Житомирської та Миколаївської областей.

За свій професіоналізм та підтримку вони отримали грамоти та «Золоті мікрофони», а їхні керівники – подяки за популяризацію професії рятувальника. Творчі колективи молоді професійно-технічних навчальних закладів виступили разом з рятувальниками на сцені і вразили аудиторію своїми яскравими номерами.

Та все ж найгучніші оплески отримали пісні у виконанні працівників пожежно-рятувальної служби: головного інспектора Камінь-Каширського РВ УДСНС України у Волинській області Романа Багнюка, ветерана пожежної охорони з міста Миколаєва Сергія Осташевського, заступника начальника 3-го державного пожежно-рятувального загону УДСНС України у Чернігівській області В’ячеслава Алещенка, пожежного-рятувальника частини спеціальної техніки аварійно-рятувального загону спеціального призначення УДСНС України у Житомирській області Володимира Савченка, провідного фахівця відділу планування заходів цивільного захисту УДСНС України у Миколаївській області Артема Вагіна.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинського рятувальника нагородили «Золотим мікрофоном»
07 жовтень, 2015, 09:44