Правоохоронці популяризували здоровий спосіб життя серед луцьких школярів. ФОТО. ВІДЕО

Правоохоронці популяризували здоровий спосіб життя серед луцьких школярів. ФОТО. ВІДЕО
Новий сезон національного проекту «Відкриті уроки футболу» в Україні стартував наприкінці вересня. У середу, 7 жовтня, такий захід відбувся у Луцьку.

Організатор цього проекту – Федерація футболу України. Проект соціального характеру, адже спрямований, передусім, на спортивний розвиток дітей і реалізується у співпраці з Міністерством освіти і науки та Управлінням молодіжної превенції департаменту громадської безпеки міністерства внутрішніх справ України, інформує прес-служба Волинської міліції.

Спортивний захід покликаний використати позитивну футбольну атмосферу, як виховний інструмент у попередженні дитячої злочинності, а також виховання патріотизму в молоді та мотивації здорового способу життя.

На спортивне свято завітав тренер футбольного клубу «Волинь» Віталій Кварцяний та гравці команди.

– Це ідея Федерації футболу України. У нас є відповідні регламентні документи щодо проведення цих заходів, і ми всіляко підтримуємо цю ініціативу та сприяємо організації змагань, – розповів головний тренер Волині.

У «Відкритих уроках футболу» взяли участь учні 22-х луцьких шкіл, які разом із вчителями фізичної культури, проводили різноманітні естафети на головній спортивній арені області.

Своєю чергою співробітники сектору кримінальної міліції у справах дітей Луцького МВ УМВС України у Волинській області проводили з учасниками заходу профілактичні бесіди.

– В рамках цього проекту діти грають у різноманітні ігри, футбол. Ми розповідаємо їм про роботу міліції, – повідомив оперуповноважений луцького міського відділу Євгеній Ковальчук. – Крім того, популяризуємо серед дітей здоровий спосіб життя, ввічливе ставлення один до одного та недопустимість вчинення будь-яких кримінальних чи адміністративних правопорушень.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Правоохоронці популяризували здоровий спосіб життя серед луцьких школярів. ФОТО. ВІДЕО
08 жовтень, 2015, 09:51