На земельних торгах вартість ділянок на Волині зросла удвічі

На земельних торгах вартість ділянок на Волині зросла удвічі
У Волинській області упродовж вересня 2015 року відбулося 5 земельних аукціонів з продажу прав оренди земель сільськогосподарського призначення державної власності.

У ході торгів було реалізовано 13 наділів, загальною площею 305,2 га зі стартовою ціною 178,5 тис.грн. У результаті аукціонів права оренди загалом були реалізовані за 224,9 тис. грн, - інформує прес-служба ГУ Держгеокадастру у Волинській області.

На окремі лоти був підвищений попит, зокрема 3 земельні ділянки у Луцькому район загальною площею 34,2 га виносилися на торги зі стартовою вартістю оренди у 22,5 тис. грн. А в ході торгів ця цифра зросла більш, ніж удвічі і продаж було вчинено за 54,6 тис. грн. Також у Любомльському районі пропонували 2 земельні ділянки площею 27,2 га за стартовою ціною річної оренди 17,3 тис. грн. Продаж здійснили за 29,8 тис. грн.

Крім цього, у вересні відбулося 2 аукціони з продажу земель несільськогосподарського призначення комунальної власності, на яких у власність релізували 4 наділи загальною площею 0,18 га, а також продали права оренди на 2 з ділянки загальною площею 0,018 га. Стартували торги з суми 156,7 тис. грн., а кінцевий результат – 165,1 тис.грн.

Таким чином, у вересні, завдяки земельним торгам до бюджетів усіх рівнів області надійшло загалом 390 тис.грн.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.