Волинські спортсмени – переможці на Чемпіонаті Європи

Волинські спортсмени – переможці на Чемпіонаті Європи
Четверо спортсменів з Волині вибороли медалі на Чемпіонаті Європи з веслування на байдарках і каное серед юніорів та молоді до 23-х років.

Про це повідомили в управлінні у справах сім'ї, молоді та спорту Волинської облдержадміністрації.

Змагання проходили 12-15 липня в португальському місті Монтемор-о-Вело.

Волиняни – учні обласної школи вищої спортивної майстерності та СДЮШОР «Олімп» - брали участь у складі національної збірної команди України.

Триразовими чемпіонами Європи серед юніорів у каное-двійці на дистанціях1000 м і 500 м та каное-четвірці на дистанції 1000 м стали майстри спорту України міжнародного класу, члени національної збірної команди України Юрій Вандюк – студент Луцького інституту розвитку людини університету «Україна» (тренери – заслужений тренер України Федір Семенюк та Василь Прохорук) і Андрій Рибачок – студент Ковельського промислово-економічного коледжу Луцького національного технічного інституту (тренери – заслужений тренер України Федір Семенюк та Сергій Самрук).

У складі каное-четвірки на дистанції 1000 м чемпіоном також став кандидат у майстри спорту України Яків Дудка – студент Ковельського промислово-економічного коледжу Луцького національного технічного інституту (тренери – заслужений тренер України Федір Семенюк та Василь Прохорук).

Усі спортсмени є представниками спортивного товариства «Колос».

Четверте місце у байдарці-двійці на дистанції 500 м, шосте місце у байдарці-одиночці на дистанції 1000 м та дев’яте місце у байдарці-одиночці на дистанції 500 м посіла майстер спорту України міжнародного класу Марія Василевська – член національної збірної команди України, представниця спортивних товариств «Колос», «Збройні сили України».

Її тренують заслужений тренер України Тарас Шевченко та Ольга Мухаметаліна.

За підсумками змагань збірна команда України посіла почесне перше місце у змаганнях серед юніорів, шосте – серед молоді та третє загальнокомандне місце поступившись лише збірним командам з Угорщини та Німеччини.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинські спортсмени – переможці на Чемпіонаті Європи
18 липень, 2012, 15:13