У ДТП на Волині постраждало семеро осіб

У ДТП на Волині постраждало семеро осіб
Дорожньо-транспортні пригоди трапилися вчора, 7 жовтня.

Про це повідомляє прес-служба волинської міліції.

О 09:30 в місті Камінь-Каширський 22–річний житель села Мостище, керуючи автомобілем «Мерседес-Віто», при обгоні здійснив наїзд на мотоцикл «Мінск», який рухався в попутному напрямку і здійснював поворот ліворуч.

Внаслідок зіткнення транспортних засобів постраждав 60-річний водій мотоцикла та його 58-річна пасажирка - обоє жителі Камінь-Каширська. Травмованих госпіталізували до центральної лікарні.

О 10:25 в місті Любомль 23-річна ковельчанка, керуючи автомобілем "Грейт Вол" не впоралася з керуванням та збила на пішохідному переході 10-річну місцеву школярку. В результаті ДТП потерпіла отримала тілесні ушкодження, не госпіталізовувалася.

О 13:30 по вулиці Гулака Артемовського, що в обласному центрі, 52-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «Шевроле», що рухався заднім ходом, скоїв наїзд на пішохода, 65-річну жительку Луцька. Внаслідок автопригоди потерпілу з тілесними ушкодженнями госпіталізували в лікарню.

О 18:00 в селі Рованці Луцького району 40-річний житель Луцька, водій автомобіля "Рено Трафік" виїхав на праве узбіччя та скоїв зіткнення з двома припаркованими легковиками - "ВАЗ-21011" та автомобілем "Фольксваген Каді".

В результаті автопригоди постраждав 35-річний водій «ВАЗа», житель села Сирники Луцького району, госпіталізований в центральну міську лікарню.

Об 11:00 в селі Радовичі житель селища Турійськ, 1959 р.н., керував несправним та незареєстрованим мопедом "Альфа".

В результаті розриву ланцюга, двоколісний перекинувся, а відтак водій транспортного засобу та його пассажирка, 53-річна місцева жителька отримали тілесні ушкодження, не госпіталізовувалися.

За фактами дорожньо-транспортних пригод розпочато кримінальні провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДТП, аварія
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.