У Луцьку провели «День кар’єри «Profi Day»

У Луцьку провели «День кар’єри «Profi Day»
Для молодих та активних лучан, які готові до співпраці і хочуть себе реалізувати, організували проект, який допоможе створити сприятливе середовище для формування молодіжного ринку праці.

8 жовтня у Луцьку провели «День кар’єри «Profi Day», повідомляє VIP.

Головна мета заходу – вирішення проблеми працевлаштування молоді та внутрішньо переміщених осіб шляхом проведення молодіжних ярмарок вакансій і днів кар’єри.

Директор обласного молодіжного центру праці Петро Лавренюк зазначив: «Ми хочемо, щоб ви мали пряме спілкування з роботодавцями і мали можливість поцікавитися про те, як будувати свою кар’єру. Тут максимально зменшено будь-які офіційні заходи, щоб забезпечити можливість простого спілкування».

«Цей захід проходить цього місяця в 17 областях України», – повідомила психолог і керівник проекту Молодіжного центру праці Зарина Дацик. Вона розповіла, що ініціатор цього проекту –Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Молодіжний центр працевлаштування»; проект підтримано Міністерством молоді та спорту України.

Із відкриттям сьогоднішнього проекту всіх привітала начальник відділу організації профорієнтації Волинського обласного центру зайнятості Наталія Балакіна. Молодим волинянам вона побажала бути активним і максимально креативними, а роботодавцям – «побачити блиск в очах потенційних працівників, які готові здобувати знання і професіоналізм».

Декан факультету бізнесу Луцького національного технічного університету Тарас Божидарнік зауважив, що це важливий і корисний захід. Він закликав усіх присутніх учнів, студентів коледжів та університетів бути активним, показувати себе та добиватися тої чи іншої посади. «Така можливість є. Потрібно не боятися проявляти себе, бо під лежачий камінь, як то кажуть, вода не тече», – зауважив декан.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку провели «День кар’єри «Profi Day»
08 жовтень, 2015, 17:16