Обвалений будинок на Рівненській пропонують знести

Обвалений будинок на Рівненській пропонують знести
Зруйновану п'ятиповерхівку на Рівненській в Луцьку пропонують визнати об'єктом застарілого житлового фонду. У випадку цього його можуть навіть знести.

Про це йшлося 18 липня під час засідання «архітектурної» комісії Луцької міської ради.

Ініціатором питання є депутат міської ради Богдан Шиба. За його словами, він проаналізував Державні будівельні норми, законодавство і підготував рішення про визнання будинку об'єктом застарілого житлового фонду.

Шиба зазначив, що це прискорить та спростить процедури вирішення проблеми з будинком. В такому випадку будинок можуть навіть знести і на його місці побудувати новий. Він заявив, що не дуже правильно зашивати будівлю у металевий каркас, бо невідомо, що буде далі і «яка стіна може наступною впасти».

Крім того, депутат пропонує внести на розгляд і затвердження міською радою Програму комплексної реконструкції кварталів застарілого житлового фонду із окремим виділенням заміни житлового будинку по вулиці Рівненській, 109, як першої черги Програми.

«В Луцьку подібних будинків сотні, і треба вирішувати проблему комплексно, а не точково, коли трагедія вже трапилася», - заявив Шиба.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шиба прекрасно знае яка казна у Луцьку, то навіщо такі безглузді пропозиції?! :)
Відповісти
По-моєму Шиба не знав про стан міської казни навіть коли був головою...
Відповісти
Поки Шиба і інші хто хоче підлизатися до можливо майбутніх виборців радитимуться і виголошуватимуть гучні обіцянки, будинок укріплять, а це теж чималі кошти. Тому я думаю зносити цей будинок все ж ніхто не буде.
Відповісти
Останні новини
Обвалений будинок на Рівненській пропонують знести
18 липень, 2012, 17:43