У Нововолинську почався опалювальний сезон

У Нововолинську почався опалювальний сезон
Подача теплової енергії розпочинається з центральної міської лікарні, дошкільних навчальних закладів та шкіл. З метою забезпечення повноцінного опалення подається теплоносій в центральні трубопроводи житлового сектору.

Відповідне розпорядження підписав міський голова Віктор Сапожніков, - повідомляє прес-служба нововолинської міської ради.

У розпорядчому документі наголошується керівникам підприємств, установ, організацій, ЖКО та мешканцям міста перевірити та забезпечити виконання заходів щодо утеплення будинків, приміщень, квартир.

Управлінню праці та соціального захисту населення поставлено завдання провести нарахування субсидій за опалення в будинках з індивідуальним та автономним опаленням з 9 жовтня 2015 р., а також здійснити нарахування субсидій громадянам, які проживають в будинках з встановленими лічильниками обліку теплової енергії та громадянам, які проводять оплату за тепло по сезонному тарифу з дня подачі тепла згідно з інформацією КП „Нововолинськтеплокомуненерго”.

Відповідно до розпорядження міського голови затверджено оперативний штаб з координації дій, пов’язаних з роботою міського господарства в осінньо-зимовий період 2015-2016р.р.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Нововолинську почався опалювальний сезон
09 жовтень, 2015, 14:52