У Києві побили луганського сепаратиста

У Києві побили луганського сепаратиста
Луганський сепаратист Арсен Клінчаєв, який організував погроми і заворушення в Луганську навесні 2014 року, а також піднімав російський прапор над будівлею Луганської облради, був побитий у Києві в середу 7 жовтня.

Про це повідомляється на сайті колишнього депутата Верховної Ради Володимира Олійника, який виїхав з України в Росію, рятуючись від правосуддя, пише УНіАН.

У тексті говориться, що Клінчаєва побили біля під'їзду його будинку троє невідомих. Нині він у важкому стані перебуває в лікарні.

Як пише Четверта влада, за іншими даними, Клінчаєва побили в одному зі столичних ресторанів, де він посварився з відвідувачем.

Арсен Клінчаєв відомий своїми радикальними антиукраїнськими поглядами. У березні 2014 року він закликав жителів Луганська озброюватися і воювати проти України. Після цих закликів у місті почалися військові дії, які призвели до загибелі кількох тисяч людей.

Після початку сутичок у Луганську Арсен Клінчаєв виїхав до Києва, де проживає в даний час. Як нещодавно вдалося з'ясувати журналістам, Клінчаєв володіє трьома квартирами в столиці.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
треба було кишки навколо шиі намотати
Відповісти
Чому українська Феміда ще не надала належної оцінки цій одіозній особі ?..
Відповісти
"невідомих" процвітає...
Відповісти
мало дали. за зраду державі треба було більше, і прапор той разом зі зброєю в одне місце йому запхати, тоді хай шурує до расеї, без права повернення в Україну, а майно віддати багатодітним сім"ям переселенцям. чмо,людей підбурював , а сам в Києві собі розкошує
Відповісти
Мало дали!!!!!
Відповісти
Таких козлів бити на кожному кроці ! Але де , питається , наші відповідні служби ? А переслідують патріотів , замість сепарів-лугандонів !
Відповісти
Почитал на украинском языке комментарии. "треба було кишки навколо шиі намотати ", "мало дали. за зраду державі треба було більше, ". "Таких козлів бити на кожному кроці ".. Какой имидж стране вы делаете? Африкацы-людоеды и те не такие жестокие. А если вас изобьют?
Вы что, украинцы, совсем с ума сошли, желая смерти ближнему? И вы еще в церковь ходите, заповедь "не убий" читаете? Ганьба вам, кровожадные! Вы опозорили своими высказываниями самую красивую и добрую нацию....
Відповісти
ти про імідж та церкву в днр та лнр бандюкам та кацапам розказуй.
про котрли не забудь згадати, де в обіцяних "коридорах" підступно українців розстрілювали, про боинг малазійський - свічку хоч поставив, троль ти кончений.
Відповісти
всі хто пише такі коментарі невдовзі самі стануть жертвами насильства і тільки будуть здивовано кліпати чому так сталось
Відповісти
а всі хто вбивав українців на українській землі указом путіна будуть зачислені до кацапських святих?
Відповісти
А що наші люди повинні думати і як реагувати???!!!"Ой бідненький...ну і що що він був виконавцем провокативних дій ...що призводили до війни...яка забрала багато життів..а скільки скалічила,треба було не бити а квартиру в києві видати")))
Бог всім нам судья...і ми маємо право не на кровожадність а на справедливість!!! А те що люди стали злими і жорстокими і не дивно ..не від хорошого ж життя
Відповісти