У Ковелі відремонтували школу мистецтв

У Ковелі відремонтували школу мистецтв
Другий корпус відремонтованого приміщення Ковельської школи мистецтв, що в мікрорайоні «Сільмаш», відкрив двері для першокласників.

Батьки та діти прийшли на свято, яке для майбутніх музикантів влаштували школярі, за плечима яких уже не один рік навчання музичній грамоті, - про це йдеться на сайті Ковельської міськради.

Наразі є потреба у придбанні нових меблів, а також мольбертів для юних художників. Крім того, ще планують відремонтувати учительську та клас гітари.

Директор школи мистецтв Людмила Кобченко, своєю чергою, подякувала за хороші умови навчання, які зараз створено у другому корпусі школи.

З її слів, відділення закладу працює з 1996 року у частині приміщення, що колись належала дитячому садку. Відтоді тут проводився лише косметичний ремонт власними силами колективу. Тож капітального ремонту чекали уже давно.

У другому корпусі Ковельської школи мистецтв займається понад сотня учнів, які мешкають у мікрорайоні «Сільмаш» та в районі вулиці Володимирської. Як зізнаються батьки, їм дуже зручно, що поблизу є музична школа, де діти залюбки проводять своє дозвілля. Окрім гри на музичних інструментах, тут також навчають і мистецтву малювання. Знання школярам надає колектив у складі десяти викладачів. Юні ковельчани мають змогу навчатися грі на гітарі, фортепіано, скрипці та бандурі.

На виконання ремонтних робіт з міського бюджету використано понад 130 тисяч гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Ковелі відремонтували школу мистецтв
10 жовтень, 2015, 16:26