Під Луцьком відбувся чемпіонат з дрег-рейсингу. ФОТО

Під Луцьком відбувся чемпіонат з дрег-рейсингу. ФОТО
Безліч автолюбителів та просто зацікавлених глядачів зібралися на колишньому аеродромі «Луцьк», щоб дізнатися, хто виграє Кубок Західної України з дрег-рейсингу.

У суботу, 10 жовтня, на недіючому аеродромі «Луцьк», що в селі Крупа відбувся чемпіонат з дрег-рейсингу. Як і обіцяли організатори, то на присутніх чекала не тільки смачна їжа, напої, а й безліч цікавих заходів: змагання з дрег- рейсингу, змагання з автозвуку, конкурс з автотюнінгу.
Організаторами цього заходу є Федерація автомобільного спорту у Волинській області, та ідейними натхненниками (та й співорганізаторами) є три друга Дмитро Ярощук, Дмитро Літушко та Андрій Панько.
Як розповів Дмитро Літушко, ідея проведення дрег-рейсингу першочергово виникла у Дмитра Ярощука, який сам є гонщиком та неодноразово брав участь в подібного роду змаганнях на всеукраїнському рівні. Друзі ідею підтримали і розпочали активно шукати спонсорів та запрошувати учасників.
«В Луцьку мало класних заходів, тому коли Дмитро запропонував цю ідею, то ми її підтримали. Автомобілісти змагатимуться кожен у своєму класі, які поділені залежно від об’єма двигуна. Всього класів шість, ну і відповідно, переможців чекають призи», - розповів Дмитро Літушко.
Відтак змагання з автозвуку були поділені на класи SQL один загальний клас. Для заміру надавали дві спроби, тривалість кожного заміру 30 секунд. SPL три класи це: Bass 1 - до 1000 Вт потужності підсилювача, розташування системи в багажному відділенні з можливістю закривання спинки задніх сидінь, один підсилювач до 1000 Вт не більше двох саббуферних динаміків будь якого розміру. Bass 2 - від 1000 до 2000 Вт потужності підсилювача. Bass 3 - від 2000 Вт і більше.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Формула-1" в Сочи цікавіше. Зараз як раз проходить черговий етап Чемпіонату світу.
Відповісти
Оце стільки лазити і клацати фотопаратом!!! А де відіо???
Відповісти
Запитання до автора фотографій: чи є фотографії автомобілів із відкритим капотом?
Відповісти
Останні новини
Під Луцьком відбувся чемпіонат з дрег-рейсингу. ФОТО
11 жовтень, 2015, 11:10