Юні художники показали на картинах неповторну красу Луцька. ФОТО

Юні художники показали на картинах неповторну красу Луцька. ФОТО
У Луцькій дитячій художній школі відбулося відкриття виставки “Моє місто”, яку приурочено до Дня художника.

У її відкритті взяли участь міський голова Микола Романюк, начальник управління культури міської ради Тетяна Гнатів.

Микола Романюк привітав юних художників та їхніх наставників з Днем художника та відкриттям виставки, акцентуючи на тому, що художня школа є гордістю міста. Він подякував усім педагогам, які тут працюють, та запевнив, що міська влада й надалі створюватиме хороші умови для розвитку талановитих дітей, адже вони - майбутнє держави.

“Ви наша гордість, про талановитих вихованців школи знають в усій Україні”, ­ сказав він та побажав Божої підтримки, мирного неба і вручив Почесну грамоту міського голови Івашків Галині Миколаївні, викладачу комунального закладу «Луцька художня школа» за високий професіоналізм, вагомий внесок в естетичне виховання дітей, розвиток і популяризацію образотворчого мистецтва, активну участь у культурно-мистецькому житті міста Луцька, а також з нагоди Дня художника.

Микола Романюк нагородив Подякою міського голови за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок в естетичне виховання дітей, розвиток і популяризацію образотворчого мистецтва, активну участь у культурно-мистецькому житті міста Луцька, а також з нагоди Дня художника: Конську Віру Петрівну, викладача комунального закладу «Луцька художня школа»; Салинську Людмилу Аркадіївну, заступника директора з навчально-виховної роботи комунального закладу «Луцька художня школа».

“Луцька дитяча художня школа має вагомі здобутки, високий рейтинг не лише у Луцьку, а й державі. Її вихованці мають багато творчих перемог та успіхів. З бюджету міста на цей навчальний заклад щороку виділяється близько 2-х мільйонів гривень. Це - вагома підтримка” - сказала Тетяна Гнатів. Навчається у художній школі понад 600 дітей, юні таланти плекають 22 педагоги. Тетяна Гнатів кращим із них вручила Подяки управління культури.

Директор художньої школи Іван Гаврилюк подякував міській раді за постійну підтримку, адже творчі люди - це особливі люди, які потребують опіки, адже вони духовно збагачують цей світ.

Потім усі разом переглянули творчий доробок дітей, які на своїх картинах талановито зобразили неповторну красу нашого міста.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Юні художники показали на картинах неповторну красу Луцька. ФОТО
11 жовтень, 2015, 16:12