Луцький іподром перетворився на справжнє царство тварин. ФОТО

Луцький іподром перетворився на справжнє царство тварин. ФОТО
У неділю, 11 жовтня, на Волині відбулася професійна виставка породистих собак. На цілий день луцький іподром перетворився на справжнє царство тварин.

Організувало дійство луцьке міське відділення Кінологічного союзу України «ЛЮБАРТ», - інформує Таблоїд Волині.

За золотий кубок та визнання прийшло позмагатись близько ста собак, звісно ж супроводжували чотирилапих улюбленців їхні хазяїни. Тут можна було побачити як маленьких та пухнастих тваринок, так і величезних мускулистих собак.

На щорічних змаганнях тварин оцінює кожного разу інший суддя. Цьогоріч до Луцька завітала суддя FCI Тетяна Борисова. Вона зауважила, що в кожному місті власники собак надають перевагу різним породам.

«Власники збираються на такі виставки для того, щоб отримати оцінку та опис свого домашнього улюбленця. Експерти та судді визначають переможців за зовнішнім виглядом, породністю, родоводом. В кінці виставки будуть визначені найкращі представники своєї породи, за що в результаті й отримають кубок. Сказати, що на подібних заходах є якась домінуюча порода не можна, в кожному місті вона різна», - зауважила суддя.

Територію іподрому розбили на дві умовні показові площадки. Перша призначена для вівчарок, адже їм потрібно більше місця для бігу, інша – для решти представників порід.

В результаті змагань перемогу дістала собака за породою бігль, власник – Антон Демчук. А всі чотирилапі учасники, які не здобули головного призу отримали медалі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тиць - .....ць, а чому б заздалегіть не написати про подію???
Відповісти
А чому ж не повідомили завчасно. Мої дівчати загубили настрій...
Відповісти
Кажуть,що я у всьому винний.Як тепер розвивати стосунки? Підкажіть.
Відповісти
Згоден з усіма аторами постів - ну, чому б не повідомити про це заздалегідь??? У мене двадцять років були собаки різних порід, я неодноразово виставляв їх у Києві.У них медалей було не злічити.Зараз не займаюся цим,але було б дуже цікаво знову зануритися в цю атомосферу.
Відповісти
І я з задоволенням відвідала таке дійцство....
Відповісти