Луцьку додали «кольорових плям»

Луцьку додали «кольорових плям»
Чимало креативних гостей з усієї України з’їхалися до обласного центру Волині, аби прикрасити вулиці міста новими малюнками.

11 жовтня в Луцьку продовжився графіті-фестиваль, який має назву «АЛЯРМ», пише Волинський інформаційний портал.

У своїх роботах вуличні митці зображують абсолютно різноманітні малюнки та втілюють у життя найсміливіші задуми. Запрошені: Арм, Ферос, Ділк, Кено, Раст, Табу, Фено, Волек, Брат, Окей, Кеш, Пленет, МСК, Сєвєр, Факер, Шум, Слікез, Абсурд, Деф, Месс, Опен. Місцеві: Рейн, Еклєр, Енд, Кальков, Діма, Горбаль, Юрек, Інфе.

«Така ідея виникла, щоб об’єднати людей, які творять і малюють», - розповів організатор дійства і відомий райтер Андрій Присяжнюк. Також ініціатор додав, що ще однією із переваг графіті-фестивалю є можливість рейтерів одночасно займатися улюбленою справою і спілкуватись.

Фестиваль розділений на дві частини: обрані місця для творчості в районі КРЗ та узгоджені об’єкти, які розташовані ближче до центру міста. «Саме в місцях, де все сіре, переплетені труби і працюють заводи, я думаю, доречно малювати малюнки-графіті і додавати «кольорових плям», - зазначив Присяжнюк.

Перевагою таких об’єктів є і те, що масштаби локацій дозволяють художникам самовиразитись та зробити задумане. Андрій Присяжнюк твердо переконаний: «у Луцьку такий фестиваль проводимо вперше, але не востаннє». Забігаючи наперед, він розповів, що у планах наступне таке дійство провести у місті Лева.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Засрали стіну і радуються
Відповісти
Останні новини
Луцьку додали «кольорових плям»
12 жовтень, 2015, 09:01