Як зробити волосся густим та пишним. ФОТО*

Як зробити волосся густим та пишним. ФОТО*
Кожна жінка мріє мати густе і пишне волосся. Але це, на жаль, дано далеко не всім. На допомогу приходить процедура Bouffant для волосся від Paull Mitchell. Після її застосування можна забути про щоденне укладання волосся, адже ефект від неї діє від 4 до 6 місяців.

Склад препаратів, якими обробляється волосся, нешкідливий для здоров'я волосся і організму в цілому. Більш того, волосся отримує відсутні їм живильні елементи. Для даної процедури підходять абсолютно будь-які типи волосся, в тому числі ламке і пошкоджене волосся. Доведено, що процедура Bouffant є на сьогодні найбільш дієвим, зручним і абсолютно безпечним методом для збільшення об'єму, підтримки зачіски і здоров'я свого волосся в тонусі.

Кератинове відновлення - ефективна процедура по догляду за волоссям (а також профілактика старіння). Професійний догляд KERATRIPLEX створений для того, щоб швидко і ефективно відновити волосся.

Унікальна процедура керапластикі волосся - це процедура відновлення структури пошкодженого волосся, наповнення життєво важливими білками та його зволоження. Волосся стає еластичним та блискучим в одну мить.

Кератиновий догляд рекомендується: для відновлення сильно пошкодженого волосся; для лікування фарбованого волосся і волосся після хімічного впливу; для волосся, ослаблених термо укладками; для зволоження тонкого, пересушеного і ламкого волосся; для збільшення блиску та захисту кольору фарбованого волосся, а також додає природнього обєму.

Якщо у вас неслухняне, кучеряве, пухнасте волосся, то ця процедура саме для вас. Кератинове випрямлення волосся – процедура, після якої волосся стає шовковистим, прямим і блискучим. Волосся після кератинового випрямлення виглядає живим і здоровим. Ви можете робити будь-які зачіски, ваше волосся стане слухняним і буде легко укладатися.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не вірю в красу волосяя після цього засобу!!!!!!!!
Відповісти
ви з власного досвіду так говорите?
Відповісти
Про перший препарат чую вперше (я так зрозуміла це не є буст ап, який робиться за рахунок змінення структури волосся в прикореневій зоні
Відповісти
я уже пробувала такий засіб у салоні, перший тиждень ще так собі.. було трохи щосьпомітно.. а після третього миття голови волосся знову стало таким як і було... тому більше вирішила не пробувати....
Відповісти
А яка ціна??? Дякую
Відповісти
Останні новини
Як зробити волосся густим та пишним. ФОТО*
10 жовтень, 2015, 12:26