Греко-католики образилися, бо Янукович не покликав їх помолитися

Греко-католики образилися, бо Янукович не покликав їх помолитися
Українська греко-католицька церква висловлює жаль із приводу того, що «влада за Україну молиться без представників великої частини українців» - так предстоятель УГКЦ прокоментував те, що в молитві за Україну з нагоди закінчення 2011 року брали участь лише представники УПЦ Московського патріархату.

Про це інформує ТСН.

«Ми тішимося, – каже глава УГКЦ Святослав Шевчук, – що влада молиться, що звертається за допомогою до Господа Бога. Проте нам дуже шкода, що представники влади не захотіли молитися з представниками усіх церков, які входять у Всеукраїнську раду Церков і релігійних організацій».

Та, незважаючи на це, за словами глави УГКЦ, греко-католики у кожній церкві «молитимуться і дякуватимуть Господу Богу за прожитий рік, випрошуватимуть усіх ласк і благодатей, необхідних нашому народу і нашій державі у новому році».

Нагадаємо, 23 грудня митрополит Одеський та Ізмаїльський Агафангел (УПЦ МП) у присутності Президента Віктора Януковича та інших представників керівництва держави відправив подячний молебень з нагоди закінчення 2011 року. Представників інших церков на молебні не було.

Митрополит Одеський та Ізмаїльський Агафангел відомий такими заявами, як «Львів - це наша Чечня», «СРСР - наша спільна батьківщина».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Греко-католики образилися, бо Янукович не покликав їх помолитися
26 грудень, 2011, 12:53