Студентів волинського вузу ректорат хоче використати на виборах?

Студентів волинського вузу ректорат хоче використати на виборах?
Волинські «свободівці» розповсюдили інформацію, що декани факультетів Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки змушують іногородніх студентів, які не прописані у Луцьку, негайно прописатися за визначеною деканом адресою в гуртожитку.

У своєму повідомленні прес-служба Волинської обласної організації ВО «Свобода» посилається на лист батьків студентів, які навчаються у закладі.

За їхньою інформацією, минулого тижня декани та викладачі факультетів університету стали особисто дзвонити старостам та студентам усіх курсів стаціонару з вимогою терміново переоформити документи у зв'язку з перейменуванням вузу.

Студентів-нелучан, кажуть у «Свободі», переконують, що без зміни прописки на міську переоформити документи є неможливо. При цьому їх лякають невиплатою стипендії.

Крім того, наголошують, реального місця проживання студентам надавати не будуть – у гуртожитках просто немає для цього місць.

«Студенти також хвилюються, що їм ще й доведеться потім оплачувати неіснуючі ліжко-місця в гуртожитку», – цитує ВО «Свобода» лист батьків студентів.

Крім того, «складається враження, що адміністрація цього вузу отримала від влади вказівку: штучно наростити кількість мешканців їхніх гуртожитків для створення кількох підконтрольних ректорату окремих виборчих дільниць під час парламентських виборів у жовтні 2012 року», - написали батьки.

Нагадаємо, розпорядженням Кабінету Міністрів України від 4 липня Волинський національний університет імені Лесі Українки перейменували у Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Раби Палиці та Коцана.
Відповісти
один ігарьок памагає другому ігарьку))
Відповісти
Шановні журналісти інтернет видання VolynPost ! ! !

Якщо Ви уважно читали розпорядження Азарова, то напевно помітили, що у ньому є 3 пункти. Останній, з яких говорить наступне:

«Це розпорядження набирає чинності одночасно з Указом Президента України щодо збереження за Університетом, перейменованим відповідно до пункту 1 цього розпорядження, статусу національного»

Я хоч і не юрист і не планую ним бути, але розумію, що поки не буде відповідного указу "Яниковича", то ВНУ ім. Лесі Українки назву не змінить. Лише Президент має право змінити назву вишу!

Візьміть це до уваги! Дякую...
Відповісти
хххахаха типова дурня від "СВободи". Я студентка ВНУ ім. Лесі Українки. Нікому з мого факультету ніхто не телефонував з погрозами. Це смішно! Не треба робити висновки і такі сміливі узагальнення з огляду на поодинокі випадки. Невдоволені батьки пишуть листи у "Свободу"? "Свобода" в нас тепер пуп землі, чи, може, ректор університету? Маячня все це.

Відповісти
Останні новини
Студентів волинського вузу ректорат хоче використати на виборах?
19 липень, 2012, 12:38