Луцькі школярі боролися за «Шкіряний м’яч». ФОТО

Луцькі школярі боролися за «Шкіряний м’яч». ФОТО
У Луцьку відбувся фінал турніру з міні-футболу «Шкіряний м’яч», в якому брали участь учні 10-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів Луцька.

Він проходив на майданчику КЗ «ЛНВК ЗОШ-інтернат І-ІІІ ступенів - правознавчий ліцей з посиленою фізичною підготовкою Луцької міської ради Волинської області».

На полі зійшлися учні 8 луцьких шкіл, які вибороли право боротися далі у попередньому етапі футбольного турніру.

За словами вчителя фізичного виховання правознавчого ліцею Дмитра Піддубного, завдяки підтримці Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк» турнір пройшов на найвищому рівні.

"У Фонді Ігоря Палиці «Новий Луцьк» працює команда професіоналів, яка робить хорошу справу для лучан, у цьому випадку - для школярів", - сказав Дмитро Піддубний.

На футбольному полі вирували справжні пристрасті та емоції, адже кожна команда наповну боролася за перемогу. У підсумку золоті медалі здобули учні КЗ «Луцька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 23 Луцької міської ради». Друге місце - за командою КЗ «Луцький навчально-виховний комплекс № 9 Луцької міської ради», а бронза - у КЗ «Луцька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 12 Луцької міської ради Волинської області».

«Хоча погода була доволі прохолодною, але на майданчику було по-справжньому гаряче. Усі учасники отримали велике задоволення від цього турніру. Дякую директору та вчителям фізичного виховання правознавчого ліцею, які надали можливість провести фінальну частину змагань на їхньому спортивному майданчику. На майбутнє є багато ідей щодо організації не тільки футбольних турнірів, а й змагань з інших видів спорту», - поділився своїми враженнями та планами менеджер Фонду Олексій Сорокун.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Луцькі школярі боролися за «Шкіряний м’яч». ФОТО
13 жовтень, 2015, 16:31