На Волині щомісяця збільшують відрахування ЄСВ

На Волині щомісяця збільшують відрахування ЄСВ
Протягом дев'яти місяців 2015 року на Волині сплачено майже 2,3 мільярда гривень єдиного внеску на загальнообов’язкове державне страхування, - інформує координаційно-моніторингове управління ГУ ДФС у Волинській області.

Проти аналогічного періоду торік нині в області мобілізовано на 229,5 мільйона гривень ЄСВ більше.

«Завдяки відповідальності волинських працедавців надходження ЄСВ з області із місяця в місяць стабільно зростають. Зокрема, цього року волинські страхувальники на загальнообов’язкове державне страхування щомісяця спрямовували від 212 до 300 мільйонів гривень.

Тобто, можливості, надані податковою реформою щодо застосування понижуючого коефіцієнта соціально відповідальним бізнесом, мають реальний фінансовий результат», - зазначає в.о. начальника ГУ ДФС у Волинській області Тетяна Харченко.

Разом з тим, в ГУ ДФС Волині пропонують всім без винятку працедавцям подбати про максимальне забезпечення соціальних гарантій своїм працівникам, відповідно – легалізувати зарплату та виплачувати її на законодавчо визначеному рівні.

«Завдяки дотриманню вимог чинного законодавства в оплаті праці максимальним колом страхувальників, держава матиме достатньо коштів на виконання своїх соціальних зобов’язань перед громадянами», - підсумувала Тетяна Харченко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ЄСВ, ДФС, Волинь
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині щомісяця збільшують відрахування ЄСВ
13 жовтень, 2015, 09:33