Дірява труба позбавила тепла два мікрорайони Луцька

Дірява труба позбавила тепла два мікрорайони Луцька
22% звернень, які за три неділі надійшли до служби оперативного реагування, стосувались роботи ДКП «Луцьктепло».

Про це розповіла директор департаменту «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку» Лариса Карп’як під час оперативної наради у стінах міськради.

Лариса Карп’як доповіла питання «Про звернення громадян, що надійшли в групу оперативного реагування «15-80» з 15 вересня по 11 жовтня 2015 року». За її словами, за цей період на адресу міської ради надійшло 2071 телефонне звернення.

«22% усіх звернень стосувались роботи ДКП «Луцьктепло» - 471 звернення, - майже всі вони стосувались відсутності гарячої води в помешканнях лучан», - розповіла вона.

Директор департаменту відзначила, що в місті гаряче водопостачання відновили 6 жовтня. Проте, у зв'язку з проривами та проведенням ремонтних робіт тепла, вода не потрапляє в будинки за адресами: Конякіна, 37; Кравчука, 26; Федорова,4.

Луцький міський голова Микола Романюк відмітив, що на 40-му та 33-му кварталі існує значна проблема з теплопостачанням.

«Там сорок будинків без гарячої води. Вчора підключили, вже була готова теплотраса і ось знову прорвало», - обурився мер.

За словами керманича міста, така проблема виникла через погані труби: потрібно міняти близько кілометра такої труби.

Романюк дав розпорядження, щоб цим питанням зайнялись відповідні структури та наказав директору департаменту ЖКГ Івану Кубіцькому нараховувати лучанам оплату за теплопостачання саме з моменту подачі тепла у їхні будинки, а не з періоду підключення.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 25
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ти це про що?
Відповісти
а що ти не вкурсі що палиця буде наступним мером луцька, вони вже вирішили там між собою, а майбутнє голосування це так - вистава
Відповісти
не буде. бо тоді місту просто кінець.
Відповісти
а більшість знову за Романюка голосувати хочете... то матимуть те що зараз, холодну воду та холодні оселі... і будуть хвастатися: "Зато дороги пару кусків хорошої зробив"... Надовго?? купляються щоразу на одне і теж саме... то й так і живіть тепер і неплачте..
Відповісти
а що може зробити недосвідчена в питаннях керування містом маріонека, яка буде робити те, що палиця скаже, а не що людям треба?
а ви, наприклад, будучі багатим бізнесменом полишили би прибутковий бізнес, щоб дирявою трубою займатись?
тому мета в цих прбульців укропських інша...
Відповісти
буду за Романюка. А ви наївні чи за гроші під олігарха лягли?
Відповісти
хах... зрозуміло що з бюджету(ну особисто мені зрозуміло) а третина лучан незнаю як думають, а висновок один що вонизадоволені теперішнім станом доріг і голосуватимуть за нього.. Романюку вистачило дорогами третину купити лучан.
Відповісти
в нас така влада і керівники, пів року роботи немє для комунальників, а тільки похолдодало, то і треби кладуть мерзлу змлю риють і в заметіль дороги кладуть.. молодці!!!
Відповісти
Ще доведуть народ що будуть на шинах біля міськради грітися....
Відповісти
вже недовго злишлося)) скоро прийдуть перші платіжки за тепло і гарячу воду...особисто в мене та моїх батьів із мінімальною заробтіною платою та будинком в селі з газом субсидія вийшла 0,00 грн... .тому двіі зарплати прийдеться відавати за один газ((
Відповісти
а літом де Ви були? чи Ви не знали, що та труба дірява??? це вже пряме знущання над народом. ні опалення, ні води гарячої, цивілізація, блін..
Відповісти
і так завжди ....кожний рік ..!
Відповісти
Я думаю йому на виборах згадють все: і воду гарячу і опалення, і дороги які він перед самими виборами надумав тільки робити, і деребан землі зі своїм синочком-мажором і іншими опричниками.....
Відповісти
Знущання!!
Включи воду! Трубу в нього прорвало, більш нічого???
Відповісти
Скоро рік буде як відключили ... ніхто не думає, що є дітки малі, старші люди, яким необхідно гаряча вода, не кажучи про хворих людей!
НЕ КОЖЕН МОЖЕ ДОЗВОЛИТИ СОБІ БОЙЛЕР!
Заміна труби 2 роки буде проводитись!
Відповісти
в країні війна. ви ще не жили за окупаційної влади, дякуйте Богу і сміливим бійцям, а не хайте мера, який у ций тяжкий час місто тримає в порядку.
зараз всім не солодко, за виключенням олігархів та їх прихвостнів.
Відповісти
Сьогодні 13.10. Луцьк відзвітувався що включено опалення.
12.10.я позвонила в котельню на Загородню запиатти коли буде гаряча вода, мене відправили в ЖЕК № 7 ., В Жеку сказали, що не холодно , що буде потепління.Значить опалення нам ще довго прийдеться чекати.А вони вже давно гріються в своїх віллах і їх не цікавлять прості люди. Робіть висновок,Брихунів нахрен з пляжу.
Відповісти
Скоро терпіння в людей лопне від ситуації в країні, народ просто бідніє з кожним днем, все треба помножити на 3, а не на 200 грн збільшити мінімалку, тарифи заоблачні, за зарплату нічого не купити. Відчуваю скоро бути Майдану-3. Тільки тим вже тікати не буде куди.... Хіба що може Європа прийме, якщо встигнуть... Одні в Росію втікли, другі в Європу, а люди як розмінна монета в політичних баталіях за корито...
Відповісти
люди залишаються нажаль з розитим коритом((
Відповісти
люди залишаються нажаль з розбитим коритом((
Відповісти
в той час, як палиця живе в швейцарії та звідти керує "ляльками" тіпа поліщуків, товстенюків, костанкевичів та їм подібних, романюк нікуди не тікає та продовжує жити на цій землі, відчуваючи на собі всі "прєлесті" нашого буття, через що він реально працює для людей.
Відповісти
Людина може звикнути до всього, крім холоду.
Відповісти
Найстрашніше те, що ЛЮДИНА звикла до поганого мера.
Відповісти
а як же моржі?
Відповісти
А Кравчука, 34,34-а,42 і т.д Де горяча вода і отоплення
Відповісти
Останні новини
Дірява труба позбавила тепла два мікрорайони Луцька
13 жовтень, 2015, 10:20