Які заходи будуть проводитись у Луцьку на День захисника України

Які заходи будуть проводитись у Луцьку на День захисника України
У серпні цього року Президент України Петро Порошенко підписав Указ, згідно з яким щорічно 14 жовтня - у день одного з величних православних свят — Покрови Пресвятої Богородиці - відзначатиметься День захисника України.

Зранку у храмах міста триватимуть святкові Богослужіння.

Цього дня у Луцьку відбудеться низка заходів. Відповідне розпорядження підписав Луцький міський голова Микола Романюк.

З 13:00 до 15:30 на Театральному майдані відбудеться урочиста посвята учнів обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою.

З 15:00 до 16:00 на Алеї почесних поховань Митрополит Луцький і Волинський Михаїл освятить пам'ятники лучанам, які загинули під час виконання завдань Антитерористичної операції в Донецькій та Луганській областях. Усіх охочих взяти участь у заході о 14:30 на Театральному майдані міста чекатимуть автобуси для поїздки на міське кладовище у с. Гаразджа.

Також о 17:00 в обласному академічному українському музично-драматичному театрі імені Т.Г.Шевченка відбудуться урочистості з нагоди Дня захисника України.

Відповідно до розпорядження міського голови 14 жовтня будуть вивішені державні прапори на флагштоках адміністративних будівель підприємств, установ, організацій міста, забезпечено святкову ілюмінацію. Протягом тижня відбудуться тематичні патріотичні заходи в закладах освіти та культури, зустрічі з ветеранами ОУН-УПА, учасниками Революції Гідності, бійцями АТО.

Міський голова Микола Романюк звертається до представників політичних партій та громадських організацій з проханням у цей день не розміщати на Театральному майдані агітаційні намети.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну от такою і має бути програма в теперішніх умовах,а не концерти віл палиці, що є просто не доречним і в таке велике свято. не можна так спекулювати, як це робить УКРОП
Відповісти
Це вже точно в першу чергу це церковне та деякою мірою історичне свято, і політиці тут не місце
Відповісти
Останні новини
Які заходи будуть проводитись у Луцьку на День захисника України
13 жовтень, 2015, 12:36