Ковельський майданчик, який перетворився на купу сміття, прибирали. ФОТО

Ковельський майданчик, який перетворився на купу сміття, прибирали. ФОТО
На вихідних на спортивному майданчику з екстремальних видів спорту (паркуру та стріт воркауту), що по вулиці Мічуріна, відбулася невеличка толока.

Її організували і провели активісти міста, які свого часу (2013 рік) зініціювали та звели цей спортивний об’єкт, - інформує ПроКовель.

Група людей з мішками в руках прибрали на території все сміття та повирубували чагарники, які тут із роками наросли. Вони ж і розповіли, що даний майданчик перебуває на балансі місцевого комунального господарства РЖКП-2, але його працівники чомусь не поспішають тут прибирати, бо сміття вже назбиралося майже на десяток мішків. Також активісти нарікали і на неприпустиму поведінку самих відвідувачів спортивного майданчику, які тут розпивають пиво, курять цигарки, залишають після себе інше сміття, ламають спортивні конструкції.

Вони не приховували свого здивування байдужістю місцевих жителів, які спокійно собі дивляться на все те неподобство, яке твориться у них по сусідству. Сергій Дружинович, який разом зі своїми однодумцями-спортсменам, довго шукав гроші на спорудження цього майданчика, закуповував для нього потрібні спортивні снаряди, допомагав їх встановлювати, був прикро вражений нинішнім станом спортивного об’єкта – подарового місту.

Мішки зі сміттям і гілляччя чоловіки склали поряд на купу, щоб комунальне господарство його хоча б вивезло. Вони просять молодь міста не смітити і не ламати, зведений всією громадою Ковеля спортивний майданчик. І нагадують, що цей об’єкт призначений лише для спортивних занять і змагань.

До речі, ще два роки тому Ковельський спортивний майданчик для занять екстремальними видами спорту був один із найкращих у Західному регіоні, однак тепер перетворився на одну суцільну руїну.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Сергію Дружиновичу не вийде "відбілити" себе таким чином. Чому у статті не написали, що комунальне господарство, про яке вказано в статті, передало в ОРЕНДУ даний об'єкт організації Сергія Дружиновича?

п.с.як на мене, не важливо на чийому балансі знаходяться ті чи інші об'єкти міста, якщо ти якщо ти свідомий громадянин,та щей маєш відношення до даного об'єкту, має бути обов'язком за ним доглядати!
Відповісти
Останні новини
Ковельський майданчик, який перетворився на купу сміття, прибирали. ФОТО
13 жовтень, 2015, 13:36