Волинський УКРОП відзначить Покрову з бійцями АТО*

Волинський УКРОП відзначить Покрову з бійцями АТО*
У середу, 14 жовтня 2015 року, відзначатимуть День захисника Вітчизни. З цієї нагоди Волинський УКРОП у Луцьку організував ряд заходів.

О 10:00 – відкриття музею пам’яті героїв Майдану та АТО на базі Волинського регіонального музею українського війська та військової техніки.

О 12:00 на Замковій Площі розпочнеться відзначення Свята Покрови. У програмі – вшанування загиблих в зоні АТО, нагородження учасників АТО, виступи квартету «Акорд», гуртів «Жовтий Човен», «Барви Волині», «Чачка», козацькі співи, розваги, забави та частування козацьким кулішем.

О 15:00 на Театральному майдані розпочнеться мистецьке свято патріотичної пісні «Козацькому роду нема переводу», в рамках якого – виступи народних аматорських колективів Волинської області, виступи зіркових гостей – гуртів «Пікардійська терція» та «Ot-vinta».

Упродовж дня на Театральному майдані також проходитиме виставка-продаж виробів волинських народних умільців. Заклади громадського харчування частуватимуть різними смаколиками.

О 19:30 у Волинському обласному музично-академічному театрі ім.Т.Г.Шевченка відбудеться святковий концерт для ветеранів та воїнів АТО.

Для представників засобів масової інформації о 14.30 запланована прес-конференція організаторів свята, участь у якій візьме член політради УКРОП, перший кандидат до Луцької міської та Волинської обласної рад, засновник фонду «Новий Луцьк» Ігор Палиця. Місце проведення прес-конференції – прес-зала Палацу культури м.Луцька.

***
Довідково: На облаштування музею АТО фонд Ігоря Палиці «Новий Луцьк» виділив понад 400 тисяч гривень. Музей міститиме чотири тематичні зали. В першому будуть розміщені фото учасників АТО, в другому – фото загиблих під час невизнаної російсько-української війни, в третьому – фото з Майдану Гідності, у четвертому – експозиції із узагальненою інформацією щодо АТО.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинський УКРОП відзначить Покрову з бійцями АТО*
13 жовтень, 2015, 14:25