Місце Вікторова займе фермер

Місце  Вікторова займе фермер
Новим депутатом Волинської обласної ради від ВО «Свобода» стане голова асоціації фермерів та приватних землевласників Волині Микола Собуцький (на фото).

У вівторок, 27 грудня під час сесії Волиньради депутати розглядатимуть питання про дострокове припинення повноважень депутата обласної ради Олександра Вікторова.

Як розповів депутат Волиньради, голова фракції ВО «Свобода» Анатолій Вітів, депутатське крісло отримає наступний після Вікторова за списком кандидат в депутати від ВО «Свобода» Микола Собуцький.

Потому він зазначив, що коли сесія прийме рішення про складання депутатських повноважень Олександром Вікторовим, відбудеться засідання комісії, а після того – представлення нового депутата.

«Все згідно закону. Наступний по списку», - запевнив Анатолій Вітів.

Микола Собуцький є головою асоціації фермерів та приватних землевласників Волині та головою фермерського господарства «Собуцький М.Т.».

Нагадаємо, що Олександр Вікторов сам подав заяву про складання ним депутатських повноважень, коли проти нього як директора комунального підприємства «Луцький спеціалізований комбінат комунально-побутового обслуговування» прокуратура області порушила кримінальну справу за підозрою в отриманні хабара.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вигляд у цього фермера - як з хреста знятий. Але він внесе в роботу напівмертвої ради деякі елементи сакралізації - буде молитись з трибуни і ходити на засідання зі своєю іконою. А ще буде пропагувати, що за фермерством в Україні - майбутнє. Прихильник методу господарювання, коли селянин чіпляє на плече борону, сіє з відра чи кишені, буряки підкопує лопатою, як 60 років тому, і досягає високої культури землеробства. Консерватор.Готовий поставити свічку в ізголівя широкотоварного аграрного виробництва, яке в розвинутих країнах виробляє 80-90% товарної с.г. продукції. Володіє унікальною здатністю "створювати враження", прикидатись тим, ким не є насправді. Професіональний лицедій. Простий, як кувалда.
Відповісти
Таке фото, ніби його розшукує міліця.
Відповісти
Останні новини
Місце Вікторова займе фермер
26 грудень, 2011, 13:09