Як відзначали День Захисника по всій Україні

Як відзначали День Захисника по всій Україні
До Маршу Героїв сьогодні долучилося, чи не кожне українське місто. Усюди люди збиралися на головних площах, аби привітати українських героїв та вшанувати пам'ять, тих, хто віддав своє життя за наш спокій.

Про це повідомляє «24ТВ».

Під марш оркестру головними вулицями Дніпропетровська пройшли українські військові. Була і техніка. Своїх захисників люди зустрічали оплесками та словами вдячності. У відповідь бійці скандували — «Слава Україні, Героям Слава».

А Суми запалали. Там пройшла смолоскипна хода. Із вогнем на вулиці вийшло майже тисяча сумчан. Люди пройшли від Воскресенського собору до Алеї Слави, де поховані тридцять троє бійців, які загинули в зоні АТО. Вшанувати пам'ять Героїв приходили цілими сім'ями.

Майже 5 тисяч людей вийшли і на вулиці Харкова. Там навіть перекрили чотири станції метро, перевірили усі каналізаційні люки, а людей охороняли декілька сотень правоохоронців. Все заради безпеки. У марші взяли участь і демобілізовані.

Марші в усіх містах завершилися традиційно – молитвами за мир та хвилиною пам'яті за тих, хто віддав своє життя за мир в Україні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як відзначали День Захисника по всій Україні
15 жовтень, 2015, 00:24