У Луцьку відкрили експозицію, присвячену Майдану та АТО. ФОТО*

У Луцьку відкрили експозицію, присвячену Майдану та АТО. ФОТО*
До Дня захисника України у Волинському музеї українського війська та військової техніки відкрили виставку, яка присвячена Майдану та АТО.

Про це стало відомо в середу, 14-го жовтня.

Фонд Ігоря Палиці «Новий Луцьк» допоміг відкрити експозицію «Волиняни на захисті суверенітету, територіальної цілісності та недоторканості України» у приміщенні Волинського регіонального
музею українського війська та військової техніки».

Виставку приурочили до Дня захисника України, на ній всі охочі можуть оглянути експонати, які розповідають про події Майдану та АТО.

Експозиція зайняла чотири зали, відповідно до тематики експонатів: фотографії учасників АТО з Волині, фотографії загиблих під час невизнаної українсько-російської війни, експозиції з Майдану
Гідності, та виставка предметів з загальною інформацією про АТО.

Слід зауважити, що подібна експозиція була б неможлива без підтримки Ігоря Палиці та благодійного фонду «Новий Луцьк». На ремонт приміщення музею, виготовлення інформаційних стендів витратили понад 400 тисяч гривень.

Член політради партії «Українське Об’єднання Патріотів – УКРОП» Ігор Палиця розповів, що така експозиція дуже важлива – люди та нащадки повинні пам’ятати про ці важливі для українців та історії України час, які відбулися і відбуваються зараз.

«Це має зберегтися назавжди. Єдине, що варте чогось, це не гроші, а людське життя. Це найцінніше, що є у світі», - сказав він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.