На Волині в «Mercedesі» виявили 30 ящиків сигарет

На Волині в «Mercedesі» виявили 30 ящиків сигарет
У четвер, 15 жовтня, співробітники Держприкордонслужби, СБУ та МВС затримали вантаж 30 ящиків сигарет, вартість яких сягає близько 180 тисяч гривень.

Про це інформує прес-служба прикордонників.

У ході проведення спільних заходів направлених на протидію незаконному переміщенню через державний кордон України тютюнових виробів інформацію про правопорушення правоохоронці отримали завчасно. Зокрема, сигарети без марок акцизного податку мали перевезти для короткочасного зберігання в одному з населених пунктів області, а далі мало відбутися їх подальше переміщення в Польщу.

Для затримки транспортного засобу, яким мали везти даний вантаж, було сплановано комплекс заходів. Вже невдовзі правоохоронці на околиці м. Любомль зупинили мікроавтобус «Мерседес» під керуванням нашого співвітчизника. Під час огляду автівки в ній було виявлено 30 ящиків тютюнових виробів «Compliment Super Slim». Належних документів на куриво у чоловіка не було.

Наразі з’ясовуються всі обставини правопорушення, а також складені відповідні процесуальні документи. Конфіскат передали представникам фіскальної служби.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині в «Mercedesі» виявили 30 ящиків сигарет
15 жовтень, 2015, 14:27