Лучани через аварію на тепломережі лишилися без тепла. ФОТО

Лучани через аварію на тепломережі лишилися без тепла. ФОТО
У Луцьку аварія на тепломережі. 26 будинків без тепла і ще 40 перевели на іншу котельню.

За словами головного інженера ДКП «Луцьктепло» Володимира Булковського до суботи планують ліквідувати аварійну ситуацію і подати людям тепло та гарячу воду: «Зараз відбуваються роботи по ліквідації аварійної ситуації по тепловій мережі, яка забезпечує 40-й квартал та Завокзальний район… Ми ситуацію трохи виправили переключили деяких споживачів. Сьогодні запускаємо ще одну котельню на яку ми запускаємо частину навантаження від котельні Карбишева. Я думаю за сьогодні, завтра, по крайній мірі вже в суботу ми повинні відновити подачу теплопостачання на Завокзальний район».

За його словами тапломережі дуже погано підготовлені до опалювального сезону через брак коштів. Замість 3-х кілометрів новеньких трубопроводів замінили лише 600 метрів: «На балансі Луцьктепло 132 кілометри теплових мереж і більша частина, десь 705 знаходиться у такому ветхому стані, що потребує постійних капіталовкладень. На цей рік по капітальному ремонту ми планували замінити 3 кілометри теплових мереж, по поточному ремонту 2,5 кілометра теплових мереж.

20-го травня нам припинили надання природного газу на наші об'єкти. Ми припинили гаряче водопостачання. За свої кошти ми не мали змоги провести ремонтні роботи до опалювального сезону. Вкінці серпня міська рада виділила нам 1 мільйон гривень. Ми встигли щось відремонтувати, але більшість теплових мереж залишилися невідремонтованими».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чи повинен мер міста нести відповідальність за непідготовленість до сезону? Кому подобається сидіти без тепла - голосуйте і далі за нелучанина Романюка. Я хочу змін на краще і тому голосуватиму за іншого, за того, хто сподіваюсь наведе лад у комунальному господарстві.
Відповісти
Наведе порядок той, хто дасть на це гроші. А грошей ніхто не дасть.Ось.
Відповісти
Останні новини
Лучани через аварію на тепломережі лишилися без тепла. ФОТО
15 жовтень, 2015, 19:08