«Все залежить від вас», - Ігор Палиця волинським студентам. ВІДЕО

«Все залежить від вас», - Ігор Палиця волинським студентам. ВІДЕО
Нещодавно студенти Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки мали нагоду послухати гостьову лекцію політика, бізнесмена та засновника Фонду «Новий Луцьк» Ігоря Палиці.

Ігор Петрович є головою Наглядової ради університету і постійно робить усе можливе, щоб виш покращувався та розвивався. Тож повідомив, що така співпраця продовжуватиметься і надалі.

Темою лекції була «Співпраця наукових інституцій та бізнесу на місцевому рівні», але розмова передбачала вільне спілкування із студентами, тому торкнулися й інших цікавих питань.

Головний ворог молоді, на думку Палиці, - безініціативність. Тому Фонд всіляко підтримує молодіжні проекти, але найбільше ті, які принесуть максимум користі для студентів та дохід університету.

Зокрема, цікавими для втілення є проекти, які сприяють розвитку Луцька як туристичного центру, покращують інфраструктуру.

«Все залежить від вас. Вивчайте європейський досвід, беріть найкраще, думайте, чого не вистачає. Все, що ви придумаєте, щоб затягнути на Волинь туристів, – ми все зробимо», - запевнив лектор.

Фонд готовий сприяти розвитку молодіжного руху у Луцьку. Сьогодні є ідея створити центр, який би об’єднав ідеї молодих волинян.

Голова правління Фонду Олександр Товстенюк розповів студентам про роботу центрів розвитку кварталів, які вже успішно працюють у Луцьку, та поділився планами відкрити центр молодіжного дозвілля. Але, зазначив Олександр Товстенюк, є невелика проблема – немає ініціативи від самої молоді.

"Хотілось би більшого від вас. Ми готові запускати такий центр уже в листопаді, для цього передумови усі є, але хочеться почути більше реальних прагматичних речей від вас, треба пропонувати такі речі, які реально можна реалізувати", - зазначив голова правління Фонду.

Тож закликав молодь активніше працювати, шукати ідеї і пропонувати конкретні проекти.

Ігор Палиця розповів також про власний досвід, поділився спогадами, коли сам був студентом. Йому довелося працювати уже зі студентських років, адже потрібно було дбати про власну молоду сім’ю. Проте зазначив, що було дуже важко, і так не має бути, адже студенти в першу чергу повинні приділяти увагу навчанню. Тим більше, що сьогодні молода людина має набагато більше можливостей.

"Щоб досягнути успіху, потрібно багато читати, працювати над собою. Будьте активними, приносьте свіжі ідеї. А наш Фонд «Новий Луцьк» завжди готовий їх підтримати", – резюмував Ігор Палиця.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Все залежить від вас», - Ігор Палиця волинським студентам. ВІДЕО
16 жовтень, 2015, 12:17
МТС став Vodafone
16 жовтень, 2015, 12:06