«Олександрія» – «Волинь»: напередодні. ВІДЕО

«Олександрія» – «Волинь»: напередодні. ВІДЕО
Перерва, викликана матчами збірних, закінчується і наступного вікенду національні чемпіонати поновлюються. Луцька «Волинь» 16 жовтня відбула на матч 11 туру Ліги Парі-Матч до далекої Олександрії.

В неділю 18 жовтня лучани вийдуть на поле стадіону «Ніка». Початок гри - 17.00, повідомляють на офіційному сайті клубу.

Передматчеві розклади. «Волинь» поїхала в гості до одного із найстаріших українських футбольних клубів. Команда в райцентрі Кіровоградської області з’явилася по війні, у 1948 році. До 1990 року мала назву «Шахтар», згодом настав час перейменувань - «Поліграфтехніка» (1991–2002), ФК «Олександрія» (2003), ПФК «Олександрія». У цьому сезоні команда Володимира Шарана повернулася в елітну лігу України і хлопчиком для биття не виглядає, чого варте приниження «Карпат» 4:1, яке відбулося на «Ніці» у 8 турі.

«Хрестоносці» ж спробують оклигати після дошкульної поразки у грі із «Зорею», яка опустила команду на 4 місце.

«Волинь» заповнила паузу в чеміонаті спарингами із львівським «Миколаєвом» та боратинською «Ласкою». Обидва матчі лучани легко виграли. «Олександрія» ж зіграла із більш класним суперником - першоліговим «Гірником». У Кривому Розі сильнішими були гості – 1:2.

Історія стосунків. Всього ці дві команди в першій та вищій лігах українського чемпіонату зустрічалися 22 рази. В активі лучан 8 перемог, кіровоградська команда вигравала 11 разів, фіксувалося 3 нічиї.

Крайній матч. Востаннє «Волинь» грала із «Олександрією» також на виїзді. 3 березня 2012 року лучани перемогли 1:0, причому зробили це на останніх хвилинах. Гол забив Павлов після перехоплення від Шарпара та вдалих дій Шумахера. Та гра у березні 2012 року була дебютною у «Волині» для Анатолія Демяненка.

Відео з матчу:

3,5 роки у Луцьку з тієї команди залишилося тільки три виконавці – Віталій Неділько, Олег Герасимюк та В’ячеслав Шарпар. За «Олександрію» продовжує грати Сергій Стареньки і Артем Полярус. А от Давид Таргамадзе грав тільки в одному із протистоянь Волині і Олександрії сезону 2011-2012 рр. У луцькому матчі 2011 року Таргамадзе реалізував пенальті у ворота Неділька. Нагадаємо, що у серпні 2011 року Волинь вдома переграла візаві 3:1 (гол Майкона і дубль Шикова в активі лучан).

Ось відео того поєдинку:

Серії. «Волинь на виїзді із врахуванням двох кубкових матчів виграла поспіль 6 поєдинків. Востаннє команда Кварцяного втрачала очки на виїзді 18 липня у першому турі нового чемпіонату із «Ворсклою» (1:1).

Із чотирьох домашніх матчів «Олександрія» програла тільки в одному.

Вверх-вниз. «Волинь» у минулому турі втратила одну позицію в таблиці і йде п’ятою, «Олександрія» після поразки від «Дніпра» (0:2) опустилася з 9 на 11 місце.

Дискваліфіковані. Голенков, Чеботаєв – «Олександрія», Шуст – «Волинь».

Бомбардири. «Волинь»: Матей, Діденко – по 3. «Олександрія»: Пономар – 3.

Арбітр: Віталій Романов (Дніпропетровськ).

Трансляція: канал «Футбол-1».

«Молодіжки»: Команди U-21 зіграють у суботу 17 жовтня о 14.00 на стадіоні КСК "Олімп", Олександрія.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Олександрія» – «Волинь»: напередодні. ВІДЕО
16 жовтень, 2015, 17:51