Стихія понищила дерева у Луцьку. ФОТО

Стихія понищила дерева у Луцьку. ФОТО
Після нічних дощів 19-20 липня у Луцьку подекуди попадали дерева.

На вулиці Ковельській, майже на виїзді з міста, негода добряче понищила верби. Гілля попадало на проїжджу частину, пошкоджені електромережі.

За словами головного інженера комунального підприємства «Луцьксвітло» Ярослава Солтисюка, ситуація на Ковельській найпроблемніша, тому комунальники там працювали із самого ранку.

«Взагалі по Луцьку після останнього дощу є проблеми на 10-12 вулицях. На Чернишевського, Стрілецькій, Бринського, Дубнівській, Клима Савура й інших. Але найбільше пошкоджень електромереж на Ковельській. Там працюють наші люди. Думаємо, до вечора світло у людей буде, поки ж ми його відключили», – розповів Ярослав Солтисюк.

Як повідомили Волинські новини, на вулиці Кравчука поруч із гуртожитком Волинського національного університету імені Лесі Українки негода «вивернула» з корінням два дерева. Та ж ситуація і з іншим деревом «в глибині» вулиці Кравчука. Жертвами негоди стали і дерева на вулиці Шевченка.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ЖКГ, стихія
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шкода що Бигморду не завалило!
Відповісти
Чи не поділився б з народом Клімчук інформацією, за чиї кошти він себе піарить на білбордах? Бо якщо за державні - це кримінал, а якщо за рахунок різного роду спонсорів - корупція. Не віриться, що за власні кошти чи партійні. Наші чинуші не звикли цивілізовано такі речі робити. А відповідь, якби вона навіть і була б від Клімчука, без фінансових документів, які б підтверджували фінансування реклами - звичайна відписка.
Відповісти