У Луцьку облаштували Сквер Героїв Майдану. ФОТО

У Луцьку облаштували Сквер Героїв Майдану. ФОТО
У сквері Героїв Майдану відбулось відкриття новоствореної алеї.

17 жовтня мер міста Луцька Микола Романюк приїхав в сквер Майдану, щоб разом з людьми прогулятися на новозбудованій алеї.

Саму ж алею завершили викладати бруківкою буквально нещодавно, а перед цим було проведено декілька толок за участю небайдужих людей, на яких всі разом активно прибирали сквер від сміття.

Один з ініціаторів ідеї організувати толоку, щоб провести благоустрій скверу, Володимир Сурмик розповів, що сьогодні зранку, перед відкриттям, була проведена третя толока.

Загалом, завдяки проведеним толокам вдалося не тільки прибрати сквер, а й провести благоустрій: поставити лавки, сміттєві баки та вимостити бруківкою алею.

«Я дуже вдячний людям, які приходили на ці толоки. Міська рада давала машину і ми вивезли багато сміття звідси. Я долучав свого сина до цієї справи, який допомагав мені розносити запрошення на толоки,і безпосередньо прибирав в цьому сквері разом з іншими. Ми також посадили більше 30-ти сосен. Плани з подальшого благоустрою скверу є, і маю надію разом з людьми реалізовувати їх далі», - мовив Володимир Сурмик.

Один з співініціаторів ідеї благоустрою скверу Петро Верзун зазначив, що алею зробили насамперед для людей, щоб їм було комфортно гуляти та відпочивати тут, однак важливим моментом є те, щоб люди підтримували чистоту і слідкували за порядком в сквері для того, щоб тут завжди було гарно і чисто.

Своєю чергою Микола Романюк зазначив, що переконаний в тому, що ініціатива Володимира Сурмика щодо благоустрою скверу на цьому не зупиниться, і це є прикладом хорошої справи для тих людей, які люблять місто Луцьк.

«Я хочу сказати, що треба, щоб лучани знали про ініціативних людей, які допомагають по-людськи, і брали з них приклад. Адже такі люди роблять дуже хороший вчинок та свій внесок у розвиток міста, держави, і відповідно, майбутнього. Сьогодні я бачу, як за допомогою небайдужих людей, в сквері проведено благоустрій, і я також бачу, щоб там хто не говорив, що такі люди як Сурмик, робитимуть хороші справи не лише до виборів, а й після виборів, адже людина дійсно любить своє місто», - мовив Микола Романюк.

Мешканці прилеглих будинків, які також прогулювались новозбудованою алеєю, зазначили, що їм дуже приємно гуляти в чистому сквері, де є облаштовані доріжки, добротні лавки й сміттєві баки, та пообіцяли, що будуть стежити за порядком та чистотою в сквері, адже їм хочеться щоб це місце відпочинку виглядало таким охайним завжди.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: сквер, алея
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 27
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
О! яка краса!, Романюк молодець + одне місце в Луцьку для прогуляно та відпочинку
Відповісти
давно боло час привесте те місце до ладу!
Відповісти
приємно, що влада дбає про благоустрій міста і не тільки в центральних його частинах.дякуємо Миколі Романюку за лад, що наводитс в місті.
Відповісти
чудова алея. спасибі міському голові за турботу і благоустрій міста.
Відповісти
Верзун і компанія зробили гарну справу, але чому за тиждень до виборів. Чому не в червні, липні, серпні.
Відповісти
Ти сам відповів на своє запитання
Відповісти
Гарна ыдея))) Молодець Микола Романюк. Видно, що господар є у місті
Відповісти
Наш мер найкращий. Треба буде за нього проголосувати. Толковий чоловік
Відповісти
та добре що зробили. алейка дійсно досить симпатична. мені, як молодій мамі з дитиною дуже зручно виходити туди на прогулянку.списибі, що не тільки центр міста облаштовують, а й про житлові райони не заабувають
Відповісти
Де цей сквер??? Хочу пройтись по ньому!!!
Відповісти
біля 21-ї школи
Відповісти
романюку спасибі за благоустрій міста.дбайливий мер.
Відповісти
там стало дійсно дуж зтишно і приємно гуляти. дякую міському голові за турботу
Відповісти
Не допоможе!
Відповісти
Поклали бруківку на центральній алеї...Але ж не менш активно люди ходять і стежкою у напрямку до школи, а там вічний бруд, коли починаються дощі. Невже не можна зробити алейку і в тому напрямку, раз взялися за цей сквер?
Відповісти
Мля, ну усе б нічого, але чому під вибори?!!! Ну якісь суцільні дємбельські акорди, міськради та міського голови їй Богу.
Відповісти
Романюк зашевелився...згадав за парк, зробили Варшавський міст, поміняв асфальтне покриття по вулиці Воля, яке і так доречі було не погане... А коли почнемо робити тротуари? Нормальні спуски з бровок, щоб візочки плавно зїджали? Пройдіться по вул Воля від 4 гімназії до Облдержадміністрації бажано з чиїмсь візочком! І відчуєте те, що кожен день відчувають мами везучи своюїх діток, а ще краще сядьте самі і нехай ваші заступники вас прокатають!
До виборів ще час є, можете встигнути!
Хоча шансів мало!
Відповісти
... головне,що зроблено.
Відповісти
...ДЕ саме знаходиться ця АЛЕЯ???Хочу по ній пройтися...
Відповісти
дбайливий мер турбується про комфорт жителі вміста та його благоустрій. Романюк гідний кандидат і неодноразово це опказав не словами і обіцянками, аконкретними діями.
Відповісти
дбайливий мер турбується про комфорт жителів свого міста. Романюк гідний кандидат продовжити роботу в кріслі мера.
Відповісти
я за Романюка.
Відповісти
Не критикують тих, хто нічого не робить.Що зробили особисто Ви-критик для міста? Люди працювали з душею, а деякі якнайскоріш хочуть туди плюнути...Кожна нова лавочка, алейка, деревце - це маленький вклад у розквіт нашого міста. Пану Сурмику- ЩИРА ПОДЯКА.
Відповісти
Так дійсно пан Сурмик молодець!
Подає хороші перспективи!
Тільки не розумію, до чого там Романюк, що машину дав ).
Відповісти
як на мене то ті лавочки біля 21школи стоять уже давненько... і коли я там гуляла з дитиною то сміття з мусорних баків вивалювалось...а тут на тобі... уборка до виборів.. кльово... аде фото самого прибирання оцих повноважених людей у вигладених штаннях в кантик????? і чому такі прибирання не практикуються в прості буденні дні???
Відповісти
Молодці!
Відповісти
Сурмику - щира подяка! Майже щодня гуляю там з дитиною. Різницю відчула особисто. Дуже рада, що долучилась до другої толоки. Не розумію наших людей - один песимізм і критика. Приплели міського голову, який був просто запрошений на відкриття . А тут читаю і подяки й критика в сторну РОМАНЮКА, до чого це. Що це "поверхневість" наших людей, чи "високой рівень розуму"? )
Відповісти
Останні новини
У Луцьку облаштували Сквер Героїв Майдану. ФОТО
17 жовтень, 2015, 17:18