Соціально незахищені волиняни отримали дрова на зиму

Соціально незахищені волиняни отримали дрова на зиму
Лісівники Волині привезли по 6 метрів кубічних дров пораненим учасникам АТО, сім’ям мобілізованих та демобілізованих бійців, а також малозабезпеченим і одиноким.

Заявку на дрова можна ще подати у соцслужби тим, хто цього зробити не встиг, повідомляє Інформаційне агентство Волинські новини.

Про це розповіли під час розширеного засідання Антикризового енергетичного штабу за участю голів райдержадміністрацій, міських (міст обласного значення) голів у режимі відеоселектору вчора, 16-ого жовтня.

Так, начальник відділу соціального забезпечення обласного управління лісового та мисливського господарства Микола Ковальчук повідомив, що сімей, які потребують дров на Волині, - чимало, проте питання вирішене.

«На сьогодні ВОЛМГ безплатно забезпечило 6 метрами кубічними усі сім’ї, які цього потребували, а це 2481 родина. Серед них: сім’ї 74 поранених учасників АТО, 1511 мобілізованих, 896 демобілізованих, а також 185 малозабезпечених сімей. Всього волинянам доставили понад 15 тисяч метрів кубічних дров паливних, а це більше ніж на 3 мільйони гривень», - розповів Микола Ковальчук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так щороку роблять в кожному населеному пункті!
Відповісти
Останні новини
Соціально незахищені волиняни отримали дрова на зиму
17 жовтень, 2015, 18:33