Волинська митниця спрямувала на ремонт доріг майже 39 мільйонів гривень

Волинська митниця спрямувала на ремонт доріг майже 39 мільйонів гривень
Завдяки перевиконанню Волинською митницею ДФС індикативних показників з мобілізації митних платежів у вересні 2015 року на ремонт і реконструкцію доріг в області вже спрямовано 38,4 мільйона гривень.

Найближчі місяці теж дозволяють прогнозувати певне фінансове забезпечення реконструкції та поточного ремонту доріг загальнодержавного значення на Волині, - запевняють у Волинській митниці ДФС.

«У вересні Волинська митниця ДФС забезпечила 460,1 мільйона гривень митних платежів. Це на 20,5 відсотка більше, як у вересні торік. Оскільки, збільшення надходжень маємо з ПДВ, акцизу та мита, то Волинь відповідно до Закону України №666-VIII від 05.09.2015 матиме кошти для ремонту доріг», - зазначив в.о. начальника Волинської митниці ДФС Юрій Мацібора.

Нагадаємо, що у вересні Президент України підписав закон щодо експерименту в Одеській, Волинській, Львівській та Чернівецькій областях з фінзабезпечення реконструкції, ремонту автодоріг. Кошти на фінансування доріг загального користування державного значення мають надходити з перевиконання загального обсягу щомісячних індикативних показників надходжень митних платежів.

50% суми перевиконання спрямовується до спеціальних фондів відповідних обласних бюджетів на забезпечення реконструкції доріг.

Тобто, починаючи з вересня у разі перевиконання індикативних показників Волинь отримуватиме відповідні кошти до обласних бюджетів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
да-да
від того наші дороги не стануть європейськими, аби тільки тих ям було по менше
Відповісти
Останні новини
Волинська митниця спрямувала на ремонт доріг майже 39 мільйонів гривень
19 жовтень, 2015, 10:20