У Луцьку титул «Міс Принцеса України» здобула чернівчанка. ФОТО

У Луцьку титул «Міс Принцеса України» здобула чернівчанка. ФОТО
Двадцять красунь з різних регіонів України змагалися за звання «Міс Принцеса України» у Луцьку.

Фінал шостого національного конкурсу «Міс Принцеса України 2015» відбувся 17 жовтня у Луцьку, - повідомляє Інформаційне агентство Волинські новини.

Найгарнішу обирали серед двадцяти конкурсанток. До складу журі увійшли заслужена артистка України Ірина Шабан, учасниця конкурсу «Євробачення» Марія Яремчук, народна артистка України Тетяна Горобець та народний артист України Тарас Петриненко. Очолив журі генеральний продюсер Олександр Главацький.

Ведучий Дмитро Коляденко розпочав дійство зі знайомства з конкурсантками, кожна з яких розповіла про те, з якого міста приїхала, про свої фах, життєві погляди та мрії. Так, учасниця з Чернівців Ольга розповіла, що за фахом є юристом, вивчає психологію та обожнює подорожувати, Марія з Тернополя розповіла, що мріє колись показати своїй доньці фото з короною принцеси, Катерина з Тернополя зізналася, що її життєве кредо «хто не ризикує, той не п’є шампанське», Дарина з Сум розповіла, що мріє стати телеведучою програми про подорожі та побачити увесь світ, Уляна з Івано-Франківська повідомила, що працює у сфері архітектури та дизайну, Олена з Києва розповіла, що любить свою роботу графічного дизайнера, тому що у ній присутні краса та мистецтво, киянка Ольга викладає хореографію, адже багато років присвятила спорту та виконала програму кандидата в майстри спорту з художньої гімнастики.

У свою чергу, одеситка Христина – майбутній бухгалтер, яка займається східними танцями та танцює у шоу-балеті, Жанна з Маріуполя з дитинства мріяла про мандри, тому здобула освіту у сфері туризму, Катерина з Чернігова зізналася, що не уявляє життя без маленьких дітей, тому її майбутня професія – вчитель молодших класів, Діана з Запоріжжя здобуває юридичну освіту і 13 років життя присвятила художній гімнастиці, Олена з Луганська вважає, що за будь-яких обставин потрібно лишатися людиною, Олександра з Донецька навчається за спеціальністю «журналістика» у Києві, Дарія з Вінниці розповіла, що належить до людей, які вірять у кохання та доброту.

Ксенія з Херсона виявилася найвищою з конкурсанток, тож Дмитру Коляденку довелося стати на валізу, щоб не здаватися низьким ведучим поряд із дівчиною. Ірина з Києва працює моделлю, що дає змогу подорожувати, Оксана зі Львова працює у сфері телебачення, а також записує власну пісню, Марина з Вінниці - педагог за освітою та мріє про навколосвітню подорож, Ілона з Івано-Франківська розповіла, що її метою у житті є створення власного реабілітаційного центру дітей, Валерія з Києва навчається у трьох університетах, тому що вважає, що дівчина повинна бути не лише гарною, а й розумною.

На глядачів чекали виходи моделей у коктейльних сукнях та купальниках, а також інтелектуальний конкурс, під час якого ведучий ставив дівчатам прості питання. Інтелектуальний конкурс викликав гучний сміх у глядацькій залі: так, на запитання «як ти пов’язана з кримінальним світом?» сумчанка Дарина відповіла, що потайки забирала у бабусі вареники, а на запитання «чи є у тебе хлопець?» Христина з Одеси відповіла «незрозуміло».

Конкурсантку Діану з Запоріжжя попросили продемонструвати улюблену спортивну позу, а Олену з Луганська Дмитро Коляденко запитав, «чим чоловік відрізняється від жінки?». Вірш Тараса Шевченка попросили продекламувати вінничанку Дарію – вона впоралася з цим завданням, прочитавши поезію «Мені тринадцятий минало…». На питання, «що таке жіноча логіка?» киянка Ірина відповіла, що це «коли в гардеробі 15 пар взуття та купа одягу, а надягнути нічого».

Окрім розваг, під час заходу не обійшлося і без згадок про тих, хто забезпечує мирне небо над Луцьком – Героїв АТО. Генеральний продюсер конкурсу Олександр Главацький повідомив, що цього вечора у залі присутні справжні Герої, які прибули зі сходу – двадцятеро волинян, які захищали Україну на сході. Один з присутніх бійців подякував волонтерам, без допомоги яких вояки були б «голі та босі», та підкреслив, що життя триває, побажавши мирного неба лучанам та усім тим, хто зараз перебуває на сході.

У проміжках між виходами конкурсанток на сцену луцьку публіку розважали Марія Яремчук, Ірина Шабан, Тетяна Горобець, Тарас Петриненко та Дмитро Коляденко, який презентував нову пісню, а родзинкою вечора став виступ Руслани. Співачка подарувала волинянам найзапальніші свої композиції, розпочавши із виконання рок-версії Державного гімну України. Руслана зауважила, що зараз так багато проблем та болю, що не зашкодить відчути справжній драйв, на якому тримається український дух.

Під час виступу співачка подякувала за неоціненну волонтерську працю волонтерам Волині, які рятували життя бійцям та досі продовжують возити їм усе необхідне. Подяку Руслана висловила, припавши на коліно. Окрім драйвових пісень пролунала і композиція, присвячена загиблому цьогоріч її другу Андрію Кузьменку. Висловила співачка також віру у те, що загиблі на Майдані Герої померли не даремно. Разом із публікою Руслана співала не лише сучасних, а й народних українських пісень.

Після виступу відбулася найбільш довгоочікувана частина дійства – визначення переможців. Титул «Міс Принцеса України 2015» здобула Ольга Ткачук з Чернівців.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
герой сказав, що через політику пороха і ко та його солідарності були би голі та босі, а червоні морди розказують про реальні справи і допомогу фронту.
Відповісти
луцькі дівчата вже не ведуться на цей конкурс))
а субєктивно, то приблизно так:
коляденко - трагедія шоубізнесу, не ведучій, а клоун-невдаха з тупими жартами, невмінням правильно ПРОЧИТАТИ (!!!) прізвище людини, мінімальним набором слів та багаторічним ниттям і культом білички. ну і співати він не вміє.
яремчук - гарна, але співати, як не дивно, теж не вміє, голосу нема...одні понти і татове прізвище.
петриненко - гуру української естради, але кожен рік одне й те саме в репертуарі трохи піднабридло.
руслана - моцна дівка, хоч і має рочків вже не мало, але зал рве як має бути.
стосовно дівчат:
1 місце отримала справедливо, а от далі просто цирк...
дебела дівчина "шафа" з плечима типу "антресолі" стає віце міс...люди в залі витирають холодний піт.
20 номер - який полуфінал? ні стояти, ні ходити не може, сутулиться, ховається за інших...жуть!


Відповісти