У Нововолинську відбувся турнір з армреслінгу. ФОТО

У Нововолинську відбувся турнір з армреслінгу. ФОТО
У неділю, 18 жовтня, на базі Нововолинського спортивно-оздоровчого комплексу «Шахтар» відбувся турнір з армреслінгу на призи міського голови.

Організатори змагань - відділ з питань молоді і спорту Нововолинського міськвиконкому та Нововолинський міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх», залучили до змагань велику кількість учасників та вболівальників.

Головний суддя турніру – багаторазовий чемпіон світу, заслужений майстер спорту України з армспорту Андрій Пушкар урочисто відкрив цей спортивно-масовий захід. Разом з міським головою Віктором Сапожніковим та начальником відділу у справах молоді і спорту Тетяною Супрунюк вони побажали учасникам здоров’я, успіхів у роботі і навчанні та хороших спортивних здобутків.

Продовжили відкриття юні вихованці дитячо-юнацького центру, подарувавши всім присутнім гарні танці та пісні.

Турнір проводився у трьох вікових категоріях – 8-9 класи, 10-11 класи та студенти НЕМКу, молодь 18 років та старші. Перед початком змагань головний суддя провів майстер-клас з армспорту та пояснив всім учасникам і вболівальникам правила цього виду спорту.

У дуже цікавій та безкомпромісній боротьбі проходили всі поєдинки. В результаті у наймолодшій віковій категорії перемогу здобув Дмитро Романов (ЗОШ №8). Серед старших школярів і студентів найсильнішим виявився Кулинич Володимир (НЕМК). Він зумів отримати першість і в найстаршій групі.

Переможці та призери були нагороджені кубками, медалями та грошовими призами. Всі спортсмени отримали дипломи за активну участь у змаганнях. А найкращим подарунком для всіх бажаючих стала фотосесія з чемпіоном світу Андрієм Пушкарем.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Нововолинську відбувся турнір з армреслінгу. ФОТО
19 жовтень, 2015, 15:18