На Луганщині знайшли цілий сховок ворожих боєприпасів. ВІДЕО

На Луганщині знайшли цілий сховок ворожих боєприпасів. ВІДЕО
На Луганщині, у селищі Кримське бійці, батальйону «Київ-2» знайшли цілий сховок ворожих боєприпасів. Військові припускають: ймовірно, терористи готували диверсію.

Про це повідомляє ZIK.

Територія поруч із Сіверським Донцем – справжня знахідка для диверсантів, адже у густих чагарниках та хащах легко можна сховати різноманітні «сюрпризи». Так, поблизу селища Кримське бійці батальйону «Київ-2» натрапили на цілий склад із ворожими боєприпасами. Солдати розповіли, що кількість зброї – доволі велика, тож припускають: або ворог готував серйозну диверсію, або ж просто невдало сховав свої бойові запаси.

«Знайшли 122-міліметрові снаряди. Ми вже їх знешкодили – висипали порох. Також там у схованці був детонатор від гранати, натягнена нитка. Тобто, усе приготоване для зарядки фугасу», – повідомив боєць батальйону «Київ-2» «Дантист».

Також журналіст наголосив: як не прикро визнавати, та зараз найбільшою проблемою на лінії фронту залишається алкоголізм серед військових.

«От, буквально, недавно один із бійців покинув пост, до того ж з автоматом. Ми всю ніч шукали, на ранок знайшли. Виявляється – п'яний ходив у самоволку, до незнайомої жінки», – розповів боєць батальйону «Київ-2» «Фотограф».

Більше того – знімальна група ZIKу на власні очі переконалась у жахливому результаті таких «відпочинків». Під час «бою» із уявним ворогом один із вояків вистрелив весь магазин зі свого автомата. А потім – усі боєприпаси, які мав при собі. Коли горе-бійця затримали, той заявив, що всього лиш захищався, мовляв, у нього стріляли першими.

«Біла гарячка – по-іншому не скажеш. Боєць, довго перебуваючи тут, просто почав стріляти у всі боки. Після вживання алкоголю став гатити на повсюди. Місцеві жителі не знали, що й робити. Ми його впіймали і роззброїли», – сумно каже «Фотограф».

Та як би там не було, алкоголь військовим продають самі місцеві жителі. У деяких населених пунктах навіть оголосили війну із самогоноварінням. А командування запровадило цілі спеціальні ями для таких військових-штрафників.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Луганщині знайшли цілий сховок ворожих боєприпасів. ВІДЕО
20 жовтень, 2015, 00:36