У Луцькій лікарні проведено ремонт та придбано нове обладнання

У Луцькій лікарні проведено ремонт та придбано нове обладнання
У Луцькій районній центральній лікарні відкрили хірургічне відділення і котельні на альтернативному виді палива, які дозволять зекономити не менше 800 тисяч гривень за один опалювальний сезон.

Окрім цього у закладі відкрили рентген-кабінет, на ремонт якого з районного бюджету виділено більше 200 тисяч гривень, - інформує Вісник+К.

За рахунок коштів районної ради проведена тендерна процедура на закупівлю рентген-діагностичного комплексу вартістю 2 500 000 гривень. А також лікарня отримала подарунок від переможця тендеру – кардіоапаратуру, на суму 200 тисяч гривень.

За кошти районного бюджету відбулось перекриття даху медичної установи, проведений благоустрій навколо медичного закладу і, навіть, відремонтована дорога, що веде до лікарні у співфінансуванні районного бюджету та бюджету Липинської сільської ради.

На даний час у Луцькій районній центральній лікарні триває ремонт неврологічного відділення, повідомляють у відділі інформаційної діяльності, інформаційних технологій та комунікацій з громадськістю районної ради.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
" а також лікарня отримала подарунок від переможця тендеру – кардіоапаратуру, на суму 200 тисяч гривень" це тіпа вкрав 500 а на 200 купив . ну геть смішно
Відповісти
І тут проглянулись вуха головного корупціонера району Веремчука Вадима Богдановича.
Відповісти
Останні новини
У Луцькій лікарні проведено ремонт та придбано нове обладнання
20 жовтень, 2015, 10:14