Подробиці жахливої ДТП, у якій загинули дві лучанки. ФОТО

Подробиці жахливої ДТП, у якій загинули дві лучанки. ФОТО
За попередніми даними, 44-річний водій, мешканець селища Рожище, керуючи автомобілем «Мазда ЛВ», рухаючись по вулиці Авторемонтній у напрямку вулиці Рівненської, не вибрав безпечної швидкості руху, вчасно не загальмував та виїхав на тротуар, де скоїв наїзд на двох жінок.

Пішоходи рухались у зустрічному напрямку, інформує прес-служба УДАІ у Волинській області.

Після цього водій допустив наїзд на бетонну огорожу, в подальшому виїхав на проїжджу частину та зупинився на тротуарі з протилежної частини дороги.

Внаслідок автопригоди пішоходи 1982 року народження та 1958 року народження, мешканки міста Луцьк, від отриманих травм загинули на місці автопригоди. А 39-річна пасажирка автомобіля, отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована в відділення нейрохірургії Луцької міської клінічної лікарні.

У водія лікарі діагностували алкогольне сп'яніння.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди розпочато кримінальне провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДТП, Луцьк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 15
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Навіть незнаю що сказати і надіюсь що ця с*ка саде до кінця своїх днів!!!
Відповісти
от урод! де та довбана патрульна нова поліція га? купу грошей знов по всій країні тратять впусте, якогось хріна в ту поліцію дівуль цицкатих ногатих відбиравють "на кастингах", ніби їм не не патрулювати, а по подіумах ходити, а на вулицях тим часом люди гинуть.
Відповісти
До чого тут поліція? Вона ще не працює
Відповісти
Рожище - це місто, а не селище.
Відповісти
Рогуль он и городе Рогуль!
Відповісти
О да, в даній ситуації це питання найактуальніше!!!
Відповісти
Скльки в усіх бідах можна звинувачувати міліцію, поліцію та інших. А люди коли почнуть мінятись, коли дійде до тупої голови, що за руль не тверезим сідати не можна, швидкість перевищувати не можна! Хай кожен замислиться, що він зробив щоб такого більше не трапилось, щоб в країні стало жити безпечніше та краще. А господа водії котрі втікали змісця події, як їх характеризувати...
Відповісти
Ви вмієте критикувати тількі бо самі не попадали в таку ситуацію. Шкода загиблих. Є віжповідні органи які розбируться. А критикувати водія це лишнє йому і так зараз тільки цього не вистачає.
Відповісти
запхати бутилку з під горілки в самісіньке горло ,щоб скотина знав як пити і сідати за кермо,а ще одну в д.у.п.у тому гаду.Ось чого йому зараз не вистачає...
Відповісти
В КИЄВІ В ЗВЯЗКУ З РЕФОРМАМИ МІЛІЦІЇ ПОЛІЦІЇ АВАРІЙНІСТЬ ЗБІЛЬШИЛАСЬ В 5 РАЗІВ ДАЙ БОГ ЩОБ В НАС ЦЬОГО НЕ БУЛО А ВЗЯТКИ ЯК БРАЛИ ТАК І БЕРУТЬ
Відповісти
яка влада така держава
Відповісти
шоб цю скотину невипустили щоб посадили навічно збив прибиральницю з школи № 7 ще й з дитиною а якщо знов це павториця погано що сам не розбився а то пастраждали 2 людини
Відповісти
будем надіятись на наше правосуддя.
Ніби того п'яного,що покалічив девятеро людей на карпенка карого посадили.або все затерли...
Відповісти
а в машині пасажиром була дирехторка ЗОШ №7
Відповісти
Пасажирів теж треба садити в таких випадках за безділність
Відповісти