Як у луцьких школах компенсують нестачу підручників для учнів. ВІДЕО

Як у луцьких школах компенсують нестачу підручників для учнів. ВІДЕО
Школярі 4-х і 7-х класів через відсутність підручників освоюють потрібний матеріал завдяки електроніці. Саме ці учні з вересня навчаються за новою програмою.

Втім, підручників у школах немає досі. Вчителі знайшли альтернативу — сучасні гаджети. Як діти опановують шкільний матеріал із новими підходами, - повідомляє ВОДТРК.

Вчителі пристосовуються по-новому викладати матеріал. При цьому, кажуть, важку для дітей програму без книжок пояснювати непросто, а електронні підручники доводиться шукати на кожен урок. Тому для кращого сприйняття матеріалу вчителі поєднують сучасні методи викладання із традиційними. Самим дітям цікавіше, зісно, вчитися по планшетах. Та й орієнтуються школярі у них краще, ніж дорослі.

«Зараз нове покоління. Вони – діти майбутнього, їм зручно з планшетами, техніка в їхніх руках – немов рідна. Спілкуючись з дітьми, їм подобається працювати з такими електронними посібниками», - розповіла заступник директора Луцької гімназії №18 Наталія Гричковська.

Утім, для багатьох школярів відсутність підручників — серйозна проблема. На сайті Міністерства освіти і науки України є повідомлення, що розпочалася тендерна процедура для видання підручників за кошти державного бюджету. Книги повинні надійти в навчальні заклади у листопаді.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
на підручники грошей немає, а ВІП-садочок в верховній раді будь ласка! дякуємо "новій" владі
Відповісти