На Волині модернізують м'ясопереробне підприємство*

На Волині модернізують м'ясопереробне підприємство*
На ТзОВ «ВМП» (Нововолинськ), яке займається переробкою м'яса свинини, виробництвом м'ясних та ковбасної виробів, осучаснюють і розширюють виробничі площі, а також модернізують обладнання. Проектанти запропонували 4-етапний варіант реконструкції, тож будівельники працюють без зупинки м'ясокомбінату.

«Модернізація усіх технологічних ланцюгів – один із наших незмінних пріоритетів, адже це дозволяє виготовляти якісну та конкурентоспроможну продукцію відповідно до міжнародних стандартів. Так, на Нововолинському м’ясокомбінаті високий рівень організації виробництва м’яса свинини, дотримання всіх необхідних заходів для виготовлення якісного екологічного продукту, посвідчений сертифікатом якості SAI Global. Його відповідність міжнародні експерти підтверджують щорічно після ретельного аудиту підприємства», - зазначив голова наглядової ради АПГ «Пан Курчак» Сергій Горлач.

Крім того, на Нововолинському м’ясокомбінаті впроваджено систему менеджменту безпеки харчових продуктів, яка відповідає міжнародним нормам ISO 22000:2005 (система менеджменту безпечності продуктів харчування, вимоги до організації ланцюга виробництва та поставки).

На сьогодні ТзОВ «ВМП» є одним із найпотужніших виробників ковбасних та м'ясних виробів на вітчизняному ринку. Асортимент продукції становить більше 100 найменувань. Вона представлена в понад 5 тисячах торговельних закладів у всіх регіонах. А також у фірмових магазинах «М’ясна точка» та «Смарті». ТзОВ «ВМП» реалізує готову продукцію під торговими марками «Волиньпродукт», «Волинська» та «Українська свинина».

Разом з тим підприємство забезпечує роботою більше півтисячі працівників. А середня заробітна плата становить 4 тисячі гривень. Крім того, ТзОВ «ВМП» справно наповнює казну. Так лише минулого року до бюджетів усіх рівнів було перераховано різних податків та зборів 20 мільйонів гривень. Також підприємство є соціально відповідальним, адже 5 рік поспіль підтримує будинки милосердя та стаціонарні відділення територіальних центрів соціально обслуговування населення, де проживають самотні люди похилого віку. Їх підприємство забезпечує своєю продукцією.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.