На Волині восьмикласник викрав автомобіль

На Волині восьмикласник викрав автомобіль
14-річний хлопець викрав у сусіда автомобіль, щоби покататися. Однак на викраденому далеко не заїхав: транспортний засіб з’їхав у кювет.

У понеділок, 19 жовтня, о 10:50 до міліціонерів із заявою звернувся 24-річний житель селища Турійськ. Він повідомив, що вночі з його гаража зник автомобіль "Ауді А6", - інформує прес-служба Волинської міліції.

Транспортний засіб стояв у незачиненому гаражі на території господарства заявника. Безпечний господар не зачинив двері гаража та ще й залишив ключі в замку запалювання.

Співробітники карного розшуку встановили особу, яка скоїла кримінальне правопорушення. Ним виявився житель Турійська, 2001 р.н., учень 8-го класу. Викрадене авто правоохоронці знайшли в кюветі на околиці селища.

– Хлопець жив неподалік і товаришував із власником транспортного засобу, часто допомагав йому по господарству. Поки господаря не було вдома, неповнолітній без його дозволу взяв автомобіль, щоби покататися. Дитина не справилася з керуванням, тож автомобіль злетів з дороги у кювет. Злякавшись, школяр з місця події втік, – прокоментував слідчий Турійського РВ УМВС України у Волинській області Денис Дяков.

Дії неповнолітнього слідчим відділом кваліфіковані за ч.1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.