«Динамо» розписало мирову з «Челсі»

«Динамо» розписало мирову з «Челсі»
У матчі третього туру групового раунду Ліги чемпіонів «Динамо» на стадіоні НСК «Олімпійський» зіграло в нічию з «Челсі» з рахунком 0:0.

Про це повідомляє «Футбол 24».

Обидві команди почали матч обережно. Кияни подовгу володіли м'ячем, але робили це здебільшого на своїй половині поля. Найбільше м'яч перебував у ногах центрбеків «Динамо» Хачеріді і Драговіча, які не ризикували віддавати гострі діагоналі на фланги, а, в основному, перепасовувались між собою. Поява Рибалки у центрі поля позитивно вплинула на картину гри киян, порівняно із матчем проти «Шахтаря». Однак катастрофічно не вистачало креативу у центрі поля і від вінгерів «Динамо». Ярмоленко намагався обігрувати, пробивати по воротах, віддавати гострі передачі, але опоненти не дали йому зробити абсолютно нічого. З іншого краю активно діяв тандем Віда-Гонсалес. Проте всі підключення хорвата завершувались неточними навісними передачами.

«Челсі» дуже впевнено протидіяв атакувальним спробам киянам і інколи вибухав контрвипадами. Найгостріші моменти створили Матіч, який після сольного проходу пробив повз ворота, та Азар, котрий влучив у стійку.

Друга половина була ідентичною з першою половиною. Команди багато боролись, кияни більше тримали м'яч, але моменти створював «Челсі». Чудовий гольовий момент мав Вілліан. Бразилець вистрілив зі стандарту у дев'ятку, але влучив у поперечину.

«Динамо» кілька разів турбувало Беговіча ударами з середньої дистанції, проте всі намагання киян голкіпер «Челсі» дуже легко нейтралізовував.

Отже, кияни не змогли обіграти кризовий «Челсі» і посідають наразі другу сходинку у групі з 5 балами. «Челсі» залишається третім з 4-ма балами.

Ліга чемпіонів. Груповий раунд. 3 тур. Група G
«Динамо» - «Челсі» - 0:0

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.