Батько дівчинки, яка впала в технічний люк, шукає справедливості

Батько дівчинки, яка впала в технічний люк, шукає справедливості
Батько дівчинки не встиг зреагувати, як його дитина провалилась в «замаскований» люк.

Про це для ВолиньPost розповів батько дівчинки Богдан Карпюк.

В одному з розважальних комплексів Луцька сталась прикра подія: маленька дівчинка впала у відчинений люк.

За словами батька дівчинки, він разом з друзями прибув в розважальний комплекс, щоб відсвяткувати День народження. Під час святкування дівчинка гралась на дитячому майданчику. Коли вона бігла до свого татуся, то випадково впала у відчинений технічний люк.

«Це було майже на очах, тому що люк знаходиться біля дитячого майданчику буквально за п’ять метрів, біля дерева. Той люк був прикритий пластиковим тонким листком.

Працівники розважального центру кажуть, що в них люка там ніколи не було, він був колись прикритий якимсь металевим листом, якого хтось вкрав, а люка в них взагалі не було. Тобто такий абсурд говорять, а в тому люкові найстрашніше те, що кран, який раніше там був, обрізали з двох сторін,і виходить, що стирчать такі гострі труби. В моєї дитини майже вся голова розрізана», - розповів Богдан Карпюк.

Чоловік зазначив, що вже написав заяву в міліцію, а завтра в судмедекспертизі візьме відповідну довідку. Він хоче, щоб за це хтось поніс відповідальність, адже могла б бути трагедія.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: люк, дитина
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
За дітьми треба дивитися батькам , а не розважатися і потім шукати винних. Але вже звикли: жінка пересолила борщ- винний Путін.
Відповісти
Читай уважно текст. "...дівчинка гралась на дитячому майданчику."
Відповісти
а колодязі повинні бути закриті кришкою! У кожної дирки є власник.
Відповісти
У нас як завжди: "І я - не я, і хата не моя". І люка у них ніколи не було, і прикрив його фанерою невідомо хто, і чому на дитячому майданчику гуляє дитина....... Відповідальність і Адреналін далекі і несумісні поняття (хоча є серед працівників і порядні). Неможливо уявити що пережила дитина і які могли б бути наслідки!!!! Історія ж не закінчилася викликом швидкої і зашиванням голови. Ви подивіться на рану! Це ДІВЧИНКА в якої рана на пів голови, де волосся відсутнє...... Як вона має почуватися далі??? А психологічна травма???!!!!!!
Відповісти
На дитячому майданчику люкі відсутні. Піди і подивись .
Відповісти
чому батько лише на 5й день вирішив шукати справедливість а не відразу? не сторгувались?
Відповісти
Дура ти! Поперше вихідні були. Подруге в них не одна дитина їм треба було розриватися між немовлям та донькою що лежить в лікарні, яку теж залишати після такого стресу неможливо. І якби ти хоч не секу могла уявити стан батьків, то не писала б такіх дебільних коментарів. Своїми дітьми торгуй, якщо вони в тебе є!!!
Відповісти
Не сторгувалися??? Дурнішого питання ще не чула! На місці цих батьків, міг бути кожен з нас. Не думаю що коли на кону життя твоєї дитини, сядеш і будеш складати ціну. Ціну чого? Життя??? Це безглуздо!!! Дивуюсь... Дивуюсь бездушністю, безлюдяністю. Захищати те, що повинно каратись законом! Це наші діти,наше майбутнє, а наш обов'язок зробити все, аби кожен їхній крок був безпечним. Тому, батьки, тримайтесь, та доведіть до кінця розпочате! Сили Вам, і терпіння!А малесеньке сонечко, нехай береже Господь!
Відповісти
Останні новини
Батько дівчинки, яка впала в технічний люк, шукає справедливості
21 жовтень, 2015, 19:00