Суд виніс вирок водієві, який у нетверезому стані скоїв наїзд на школярку

Суд виніс вирок водієві, який у нетверезому стані скоїв наїзд на школярку
Чоловік, який проживає на вулиці Гордіюк міста Луцька мав згубну звичку сідати за кермо навіть після того, як прийняв на душу добрячу дозу спиртного.

За порушення правил дорожнього руху він неодноразово притягався до відповідальності і у двох випадках був пійманий на кермуванні у нетверезому стані, інформує Волинська газета.

Втім, горбатого хіба могила виправить. Бо у червні цього року лучанин знову пішов на злісне порушення. Спершу він так посвяткував день народження, що навіть серед білого дня нічого не бачив.

Але стан алкогольного сп’яніння не зупинив лучанина. Він сів за кермо, набрав швидкості близько 60 км за год. і не збавляв її навіть при наближенні до пішохідного переходу.

Коли подзвонив мобільний, водій відволікся на розмову, не побачив червоного сигналу світлофора і скоїв наїзд на дівчинку, яка в цей час переходила дорогу.

Дитина отримала тілесні ушкодження у вигляді відкритого перелому лівої стегнової кістки, що за ознакою небезпеки для життя належить до тяжких, закритого перелому ключиці, середньої тяжкості травм голови в ділянці потилиці.

Попри виплату потерпілій стороні більше 40 тис. грн, винуватець ДТП таки отримав реальний термін покарання. Луцький міськрайонний суд оголосив горе-водієві вирок: 4 роки тюрми та позбавив права на 3 роки керувати транспортним засобом. Шкода тільки, що цього не було зроблено раніше.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДТП, суд
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Суд виніс вирок водієві, який у нетверезому стані скоїв наїзд на школярку
22 жовтень, 2015, 08:24