Для виборців розробили мобільний додаток «Місцеві вибори»

Для виборців розробили мобільний додаток «Місцеві вибори»
Громадянська мережа ОПОРА продовжила добру традицію щодо створення зручних і доступних кожному умов для ефективного моніторингу виборів.

Відтепер кожен власник мобільного пристрою на операційній системі Аndroid (смартфону, планшету, смартбуку чи нетбуку), після завантаження мобільного додатку, матиме зручний інструмент кваліфікованого спостерігача, журналіста і активного виборця на місцевих виборах, йдеться на сайті ОПОРИ.

Завантажуйте мобільний додаток «Місцеві вибори» через онлайн-мережу додатків «Google Play Store» у вашому пристрої або на сайті.

Мобільний застосунок «Місцеві вибори» Громадянської мережі ОПОРА містить «набір виживання» для кожного спостерігача, журналіста та активного виборця під час місцевих виборів 25 жовтня 2015 р. За допомогою додатку ви завжди матимете з собою:

- Закон «Про місцеві вибори»;
- Посібник спостерігача за виборами;
- Зручний класифікатор виборчих порушень та опис покарань;
- Бланки актів, скарг і заяв щодо виборчих порушень з інструкцією по заповненню.

Застосунок «Місцеві вибори» буде корисним як офіційним спостерігачам, журналістам, кандидатам, членам партій і виборчих комісій, так і кожному небайдужому виборцю для розуміння основ виборчого процесу, прав і обов’язків усіх суб’єктів виборого процесу, оперативної фіксації порушень, написання скарг і заяв та своєчасного звернення до відповідних органів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.