100 днів роботи поліції: з чим не впорались патрульні

100 днів роботи поліції: з чим не впорались патрульні
Пройшло 100 днів з дати першого робочого дня поліції у Києві. За цей час патрульним є чим похвалитися.

Про це пише «24ТВ».

Звіт про роботу поліції готував Центр досліджень правоохоронної діяльності, а не сама патрульна поліція. Об’єктивніше на це можна буде глянути після того, як поліція підтвердить або не підтвердить факти у звіті.

Щодо проблем, в першу чергу поліції закидають те, що вона не змогла побороти найбільшу в столиці проблему – стихійну торгівлю. А також — паркування. Тут вони зазначають, що проблему вирішити можна за допомогою місцевої влади. А щодо проблеми парковок у Львові – це більш серйозніше, адже у місті нема де готувати місця для паркування.

Крім того, самі патрульні скаржаться, що часто доводиться працювати понаднормово, а іноді і виходити на роботу у вихідні дні. І це їм ніхто не компенсовує. Також у звіті зазначають, що існує проблема щодо прозорості звітування самих патрульних поліцейських. Поліцейські також хочуть створити профспілку.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а вони думали,що в казку попали)))
Відповісти
розуму їм
Відповісти
дуже рвались вони в нову поліцію, нова реформа, нова країна...тепер плачуться про те, що "їм важко правацювати понаднормово, а деколи і в вихідні", отримуючит при цьому 8500 грн. Чому ж всі тоді критикують (дуже легко сказано) тих самих молодих правоохоронців, які працюють взагалі без графіку за 2000 грн. І на Новий рік на роботі і в неділю і на Пасху. Розказуєте як вони погано працюють, подивіться на себе..."Поліцаї"
Відповісти
А ЯК БУТИ БУВШІЙ МІЛІЦІЇ ЯКА ПРАЦЮЄ БЕЗ ВИХІДНИХ І ЗА 2000 ГРИВЕНЬ
Відповісти
Найкраще впоралися у європейському місті Луцьку
- ліквідували суцільну стоянку і бардак на пішоходній вул. Лесі Українки та кругом старого базару. Повернулися до того порядку що там був 25 років назад до захвату базару Биками міської ради з кличкою "заступник".
Відповісти