Учасники АТО у Луцьку започаткували власну справу

Учасники АТО у Луцьку започаткували власну справу
При Луцькому міському центрі зайнятості створено Клуб підприємців-початківців з числа демобілізованих та їх сімей.

Про його діяльність під час прес-конференції розповів директор Луцького міського центру зайнятості Едуард Неймарк, - повідомляє "Волинська правда".

Метою клубу є здійснення інформаційно-консультативного супроводу підприємців-початківців з числа демобілізованих військовослужбовців, у тому числі учасників бойових дій, які відкрили власну справу за сприянням служби зайнятості. Як проінформував Едуард Неймарк, за сприяння Луцького міського центру зайнятості в обласному центрі підприємницьку діяльність розпочали 9 учасників бойових дій.

Також щочетверга спеціалісти служби зайнятості проводять зустрічі з учасниками бойових дій, які перебувають у Луцькому гарнізонному госпіталі на лікуванні. Ці заходи відбуваються за участі психологів, підприємців, які можуть поділитись із військовослужбовцями цікавими ідеями ведення бізнесу та заохотити їх до того чи іншого виду діяльності.

Загалом з початку 2015 року за сприянням у працевлаштуванні до Луцького міського центру зайнятості звернулися 118 демобілізованих військовослужбовців, з них 98 - учасники АТО. Працевлаштовано 25 осіб, на профнавчання було направлено 16 осіб, а підприємницьку діяльність розпочали 9 осіб, ще 4 планують розпочати власну справу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.