На Волині зустріли іноземних спостерігачів за виборами ENEMO. ФОТО

На Волині зустріли іноземних спостерігачів за виборами ENEMO. ФОТО
Щоб налагодити діалог та співпрацю, до УМВС України у Волинській області завітали довгострокові спостерігачі місії Європейської мережі зі спостереження за виборами ENEMO Імран Алієв та Натіа Хутсураулі.

Під час зустрічі гості розповіли про мету їхнього перебування на Волині. Загалом у день волевиявлення громадян в області працюватиме близько десятка їхніх представників,- зазначає прес-служба Волинської міліції.

Із іноземними гостями зустрілися начальник УМВС України у Волинській області Петро Шпига та начальник сектору Укрбюро Інтерполу УМВС Ігор Рябчиков.

«Основна мета місії – спостереження за виборчим процесом в Україні і дотримання прав громадян. Нинішні вибори до місцевих рад для України – важливий момент в її історії. Тож ми прибули, щоби підтримати вас, і допомогти забезпечити та засвідчити легітимність цього процесу», – відзначив Імран Алієв.

Своєю чергою, очільник волинських правоохоронців наголосив, що працівники міліції всіляко сприятимуть їхній роботі, та розповів про алгоритм взаємодії:

«Завдання працівників міліції полягає в охороні бюлетенів та забезпеченні правопорядку на виборчих дільницях. Правоохоронні органи реагують на кожне повідомлення про порушення виборчого законодавства. Волинська міліція гарантує міжнародним спостерігачам особисту безпеку та захист».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
їхати потрібно на Схід спостерігати.
Відповісти