Банк виселяє колишню працівницю з приміщення установи

Банк виселяє колишню працівницю з приміщення установи
20 років працівниця банку прожила в приміщенні "Ощадбанку", звідки останній її виселяє.

Про це колишня працівниця Ніна Шевчук розповіла на засіданні постійної комісії з етики й регламенту у четвер, 22 жовтня.

Жінка розповіла, що пропрацювала в банку 21 рік, а в приміщенні від установи прожила 20 років, до неї ще 15 років жили інші працівники банку. Наразі банк поставив умову: або брати кредит у них і викупити цю оселю, або вони її виселять.

«Я попрацювала в банку 21 рік, і 20 років живу у будинку, а банк хоче, щоб ми або брали кредит, щоб викупити цю оселю, або виселялися звідти», - сказала Ніна Шевчук.

Юрист банку розповів, що дане приміщення не відноситься до житлового фонду, воно свого часу було приміщенням Ощадного банку, і згідно санітарним будівельним нормам не належить до житла.

«Жодних правових підстав на проживання немає, тим більше, що зареєстровано як приміщення банку. Я чув, що просто на початку 90-х громадянці дозволили там пожити», - сказав юрист «Ощадбанку».

Проте Ніна Шевчук показала представникам комісії, що в неї є квитанції за воду і за світло, за які вона вчасно платить. Однак юрист банку сказав, що вони хочуть зробити капітальну реконструкцію і розмістити там філію банку.

Однак члени комісії переконані, що якби 20 років це приміщення пустувало, то воно б давно було б занедбаним, що прекрасно розуміє керівництво банку.

Як виявилось, Ніна Шевчук вже зверталась до керівництва банку щодо надання їй іншого житла, проте відповідь була негативна.

На засіданні комісії вирішили переглянути право власності на приміщення і при можливості передати його колишній працівниці банку, аргументуючи це тим, що банк не сильно втратить з 20 квадратів приміщення.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ніна Шимчук, а не Шевчук
Відповісти
я теж живу в конюшні...
Відповісти
Я теж живу в лікарні...
Відповісти
Я теж живу в магазині...
Відповісти
І я теж на роботі живу...
Відповісти
Останні новини
Банк виселяє колишню працівницю з приміщення установи
22 жовтень, 2015, 13:28